8 ikonikus duó kedvenc sorozatainkból, akik újra összeálltak és bebizonyították, hogy néhány kötelék örökké tart.

Sokan emlékszünk bizonyos tévésorozatokra a gyerekkorunkból, amelyekhez rendkívül ragaszkodtunk, és nosztalgiával gondolunk rájuk, amikor most rájuk gondolunk. Egyes tudományos tanulmányok szerint ez a nosztalgikus érzés csökkenti a stresszt és fokozza az agyunkban a pozitivitást. Ezért van az, hogy amikor kedvenc szereplőink újraegyesülését látjuk, azonnal öröm tölt el bennünket.

Szerettük volna terjeszteni a jó hangulatot, és elvinni téged egy utazásra a múltba kedvenc tévésorozataink ezen ikonikus duóival, akik újraegyesültek, és bebizonyították, hogy néhány barátságot eleve elrendeltettek.

1. Alexis Bledel és Lauren Graham, Szívek szállodája

Sokunknak ismerős ez a sorozat a 2000-es évekből, és az egyik legszebb anya-lánya kapcsolat, amit a tévében ábrázoltak. A Szívek szállodája színésznői, Alexis Bledel és Lauren Graham a való életben is barátnők, és kifejezték egymás iránti szeretetüket.

2. Nina Dobrev és Paul Wesley, Vámpírnaplók

Nina Dobrev és Paul Wesley az egyik legfelismerhetőbb párt alakították a képernyőn Elena és Stefan szerepében a Vámpírnaplókban. A színészek kezdetben nem jöttek ki egymással, de végül az évek során barátság alakult ki közöttük. Mostanra rendkívül közel kerültek egymáshoz, Dobrev pedig az egyik „legjobb barátjának” nevezte őt.

3. Amy Poehler és Rashida Jones, Városfejlesztési osztály

Ez a képernyős legjobb barátnő duó a Városfejlesztési osztályban nyerte el a szívünket, de Amy Poehler és Rashida Jones köteléke a való életben még erősebb. Rashida jelen volt az ünnepségen, amikor Amy megkapta a csillagát a Hollywood Walk of Fame-en (Hírességek sétánya), és úgy emlegette őt, mint „a legfényesebb csillag az égen”.

4. Zach Braff és Donald Faison, Dokik

Zach Braff és Donald Faison barátsága J.D. és Turk szerepében a Dokikban elég közel áll a színészek valós életbeli kapcsolatához. A két színésznek közös podcastje van, és gyakran posztolnak képeket a közös lógásaikról. Úgy tűnik, hogy a kötelékük az idő múlásával csak még erősebb lett.

5. Josh Peck és Miranda Cosgrove, Drake és Josh

Míg a Drake és Joshban a testvéri kapcsolatuk rázós volt, Josh Peck és Miranda Cosgrove a való életben újra összejöttek az iCarly újraindítása miatt. Miranda úgy nyilatkozott, hogy „nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ő az életem része. Ő fantasztikus”. Ők ketten továbbra is barátok, és gyönyörű kötelék fűzi őket össze.

6. Sarah Michelle Gellar és Seth Green, Buffy, a vámpírok réme

A Buffy, a vámpírok réme sztárjai, Sarah Michelle Gellar és Seth Green 36 éve ápolnak gyönyörű barátságot, hiszen már a sorozatban való közös szereplésük előtt is barátok voltak. Kapcsolatuk a való életben a sorozat után is folytatódott, és folyamatosan támogatják egymást.

7. Gillian Anderson és David Duchovny, X-akták

A nosztalgikus tévésorozatok listája nem lenne teljes az X-akták nélkül, és szerencsére Gillian Anderson és David Duchovny többször is újra összejöttek a rajongók legnagyobb örömére. Kettejük között szívélyes barátság alakult ki, Gillian pedig hosszú idő után posztolt egy közös képet róluk.

8. Jennifer Aniston és Courteney Cox, Jóbarátok

Akárcsak a Jóbarátok sorozatbeli karaktereik, Jennifer Anistont és Courteney Coxot is megbonthatatlan kötelék fűzi össze, és sok év után is barátok maradtak. Gyakran látni őket együtt egymás közösségi oldalain, ami bizonyítja, hogy a képernyőn látott barátságuk a való életben is tart.

Van olyan különleges emléked valamelyik tévésorozatból, amelyre szívesen emlékszel vissza? Oszd meg velünk a hozzászólásokban.

via