Érdekesség Férfiak

8 ok, amiért Jason Momoa talán a világ legtökéletesebb férfija

Míg az esély, hogy megtaláld a tökéletes srácot, meglehetősen csekély lehet (285 000-ből 1), Jason Momoa élő bizonyítéka annak, hogy ezek a férfiak léteznek. Attól kezdve, hogy teste olyan, mint egy görög istennek, addig, hogy a legnagyobb rajongója és támogatója a feleségének, Momoa éppen a dögös és imádnivaló megfelelő keveréke.

Meg vagyunk győződve arról, hogy ő lehet a legtökéletesebb férfi a világon. Az alábbiakban elolvashatod, hogy miért.

1. Megjavította felesége első autóját.

Ha Momoa rajongó vagy, akkor már tudod, hogy fülig szerelmes a feleségébe. A közelmúltban azzal lepte meg Lisát, hogy helyreállította első autóját. 14 évébe telt, amíg megjavította az 1965-ös Mustangot, amelyet felesége 17 éves korában kapott.

2. Időt szán rá, hogy visszaadja a kapott szeretetet.

Jason még zsúfolt forgatási ütemtervével is megtalálja a módját a mosoly terjesztésének. Szabadságot vett ki az Aquaman 2 forgatásáról, és meglátogatott egy gyermekkórházat. Ott találkozott beteg gyerekekkel és családjaikkal, és fényképeket készített velük.

3. Nem hagyja, hogy tökéletlenségei zavarják.

Bár a rajongók szuper dögösnek találják a szeme feletti heget, valójában egy tragikus történet áll mögötte. 2008-ban egy bárban megtámadták Jasont egy üvegpalackkal. Helyreállító műtétet végeztek rajta és 140 öltést kapott!

4. Nem bánja, ha keményen kell dolgozni.

Ahhoz, hogy megkapja a szerepét a Trónok harca című filmben, Jason annyira újszerűen gondolkodott, hogy végül megijesztette a bírákat. Maori haka táncot adott elő, és végül ezért választották ki. A videót itt tekintheted meg.

5. Szereti a barátait és rokonait szeretettel kényeztetni.

Nem csak a feleségét és a gyerekeit, hanem Jason tele van szeretettel a haverjai, a kollégái és szó szerint mindenki iránt, akivel találkozik. Valójában nagyon közel áll mostoha lányához, Zoë Kravitzhoz, és soha nem hagyja ki az alkalmat, hogy elmondja neki, mennyire szereti. „Papa macinak” nevezi magát.

6. Valójában egy ezermester.

Színészként és producerként ismerjük a 41 éves férfit, de ennél sokkal több van a tarsolyában. Író és rendező, és tud gitározni. Szereti a jégmászást, a hegyikerékpározást, a snowboardozást, a longboard gördeszkázást és a görkorcsolyás hokit is.

7. Remek humorérzéke van.

Lehet, hogy komolyan jelenik meg a szerepeiben, de Jason szeret tréfálkozni, és a való életben megnevetteti az embereket. A forgatásokon bolondozik a kollégáival, hogy felvidítsa a hangulatot.

8. Ő valóban tiszteli a nőket.

Mivel egy erős egyedülálló anya nevelte, Jason mindig is szerette és tisztelte a nőket. Azt is mondta egyszer: „A nőm a királynőm. Bánj a nővel istennőként. Vigyázz rá. Bánj vele jól.” És ahogyan az életében a nőkkel bánik, elég nyilvánvaló, hogy komolyan gondolja!

Megfelel-e Jason az ideális férfiról alkotott elvárásaidnak? Mi az, amit keresel a partneredben?