Érdekesség Férfiak

9 egyedülálló apa Hollywoodban, akik abszolút jól teljesítik a szerepüket

Híres vagy sem, szülőnek lenni nagy öröm, de egyben hatalmas felelősség is, amit nem lehet félvállról venni, különösen, ha valaki egyedülálló apaként neveli a gyerekeit. Ez azonban segíthet neki abban, hogy megbonthatatlan köteléket építsen ki a gyerekeivel. Ez a kapcsolat pedig idővel csak erősödni fog, ahogy a gyerekek rájönnek, hogy mennyi áldozatot kell hozni ahhoz, hogy valaki nagyszerű apafigura legyen.

Úgy véljük, hogy a hírességek nagyszerű tükröt tarthatnak a szülői létnek, hiszen az évek során követhetjük őket, ahogyan nevelik az utódaikat. Íme, 9 egyedülálló apuka, akik az odaadásukkal ellopták a szívünket.

1. Liam Neeson

A hollywoodi színésznek 2 fia van, a 26 éves Micheál és a 25 éves Daniel. Fiai édesanyját egy síbalesetben vesztette el még 2009-ben. Az akciósztár azóta sem nősült meg újra, fiait egyedül nevelte fel, és azt mondta: „Folyamatos öröm apának lenni”. Az apa és legidősebb fia 2020-ban a Made in Italy című filmben játszott egymással szemben.

2. John Travolta

Az amerikai színész 2020-ban vesztette el feleségét, Kelly Preston színésznőt, 2 év betegség után. A pár a 21 éves Ella és a 11 éves Benjamin szülei voltak. Travolta odaadó apuka, aki nem hagyja ki az alkalmat, hogy kifejezze szeretetét a gyerekei iránt. Apák napján egy kedves posztot osztott meg, melyben azt írta: „Kiváltság, hogy ennek a 2 gyönyörű gyermeknek az apja lehetek”.

3. Josh Duhamel

Az amerikai színésznek egy fia, a 8 éves Axl van volt feleségével, az énekesnő Fergie-vel. A gyakorlatias apuka nagyon jelen van fia életében, és szívesen adja tovább a szabadtéri tevékenységek iránti szenvedélyét, amelyeken gyerekkorában felnőtt. Duhamel megosztotta, hogy a leghasznosabb szülői tanácsot a saját apjától kapta, aki azt mondta neki, hogy „adj a gyereknek szabadságot a felfedezéshez”.

4. Jamie Foxx

Az 54 éves komikusnak 2 lánya van, a 28 éves Corinne és a 12 éves Annalise. Az egyedülálló apukának nem volt könnyű egyedül nevelnie a gyerekeit, hiszen saját bevallása szerint sok hibát elkövetett az út során, például „nem volt pontos”. Elárulta, hogy az egyedülálló apaság éveiből megtanulta, hogy a legfontosabb dolog, amire a gyerekeknek szükségük van, hogy az apjuk jelen legyen.

5. Ryan Phillippe

Az amerikai színésznek egy közös lánya (Ava) és egy fia (Deacon) van volt feleségével, Reese Witherspoon színésznővel. A pár 2006-ban vált el 9 együtt töltött év után. Phillippe 2011-ben harmadszor is apa lett, miután Alexis Knapp modellel közös lányuk született. A 47 éves férfi így nyilatkozott az apaságról: „Ez a legjobb része az életemnek. Elvehetnéd az összes többi dolgot […]”

6. Lenny Kravitz

Az 57 éves rockernek egy közös lánya van az exével, Lisa Bonet-tel, a modell és színésznő Zoë. Az apa-lánya duó nagyon közel áll egymáshoz, és a vagány apuka már elárulta, hogy ő és lánya nagyon nyíltan beszélgetnek egymással, mondván: „Bármiről és mindenről tudunk beszélni.”

7. Marc Anthony

Az 53 éves popsztár háromszor volt házas, és 6 gyereke van, köztük a 14 éves ikrek exfeleségével, Jennifer Lopezzel. Marc szoros kapcsolatot ápol gyermekeivel, és egyszer ezeket az édes és imádnivaló szavakat posztolta a lányának: „Nem tudom, hol érsz véget és hol kezdődöm én, Emme”.

8. Usher

A 43 éves amerikai zenész 2 fiú, egy lány és egy újszülött baba büszke apukája. Két fia édesanyjától 2009-ben vált el, és egyedülálló apaként nevelte őket. Miután 2007-ben először lett apuka, Usher elárulta, hogy nagyon komolyan veszi az apasággal járó felelősséget. A fiáról azt mondta: „Most én képviselem azt, amivé ő válni fog”.

9. Arnold Schwarzenegger

Az osztrák-amerikai színésznek és egykori testépítőnek 3 fia és 2 lánya van. A 4 legidősebb gyermeke édesanyjától 10 év különélés után 2021-ben vált el hivatalosan. A sztár így fejezte ki szeretetét a gyerekei iránt: „Az apaság tényleg a legnagyobb öröm. Fantasztikus látni, ahogy mind az 5 gyermekem felnő a saját sikeres életébe, fantasztikus. A velük töltött idő, a közös edzés és a kérdéseik megválaszolása annyira boldoggá tesz”.

Téged is egyedülálló szülő nevelt fel? Szerinted mi a legnagyobb kihívás, amivel egy egyedülálló apuka szembesülhet?