Emberek Érdekesség

9 híresség, akiknek idén gyermekük születik

Kedvenc hírességeink között mindig felbukkannak a babapocakok, mint eső után a gombák. A legtöbbjük gyereke egyenesen a reflektorfénybe születik, de mielőtt megérkeznének, celebjeinknek be kell jelenteniük a hírt az egész világnak.

Megtaláltuk azokat a képeket és történeteket, amelyeken a celebek úgy döntöttek, hogy tudatják velünk: „Gyerekünk lesz!” És be kell valljuk, minket elkapott a babaláz; kíváncsiak vagyunk, ti mit gondoltok ezekről a leleplezésekről.

1. Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez

A portugál focista, Cristiano Ronaldo ötödszörre is apa lesz. A bejelentést az Instagramon tette meg: „Örömmel jelentem be, hogy ikreket várunk. A szívünk tele van szeretettel – alig várjuk, hogy találkozzunk veletek”.

2. Nicolas Cage és Riko Shibata

Nicolas Cage rajongóinak január 6-án, egy nappal a születésnapja előtt meglepetéssel kedveskedett. A színész szerint ő és párja, Riko Shibata első közös gyermeküket várják. Ez lesz Nicolas Cage harmadik gyermeke, akinek két gyermeke van korábbi házasságaiból.

3. Kylie Jenner és Travis Scott

A rapper Travis Scott és Kylie Jenner másodszorra is szülők lesznek, és ezúttal készen állnak arra, hogy hivatalossá tegyék. Egy közeli forrást idézve: „Kylie néhány hónapos terhes. Aranyos pocakja van. Túlságosan izgatott. Már egy ideje szeretne Storminak egy testvért adni. Nagyon izgatott, hogy ő és Travis újra babát várnak”.

4. Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Katherine Schwarzenegger ismét gyermeket vár Chris Prattől. „Tavaly ilyenkor lettem anyuka. Micsoda varázslatos év volt. Csodálattal nézem a kislányomat, ahogy növekszik és változik – az újszülőttből a csecsemőbe és most már a kisgyermek fázisba lép!” – írta.

5. Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

A világ legjobban fizetett színésznője 2015-ben és 2016-ban, Jennifer Lawrence az anyaság gyönyörű útjára lépett Cooke Maroney-val. A pletykákat kommentálva megerősítette terhességét a The Late Show With Stephen Colbert című műsorban.

6. Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

A pár a 2. gyermeküket várja; Rosie egy képet posztolt, amelyen a babapocakját mutogatja, megemlítve, hogy itt az ideje a 2. fordulónak.

7. Aaron Paul és Lauren

A Breaking Bad – Totál szívás sztárja hamarosan második gyermekének apja lesz feleségével, Laurennel. „Alig várjuk, hogy találkozzunk veled, bébi! Már most nagyon szeretünk téged”.

8. James Rothschild és Nicky Hilton

Az író és cipőtervező Nicky Hilton harmadik gyermekét várja férjével, James Rothschilddal. Az Instagramján tette közzé: „Azt mondják, hogy a legjobb dolgok az életben hármasával jönnek”.

9. Rihanna és A$AP Rocky

A$AP Rocky és Rihanna nemrég jelentették be a világnak babavárásukat. Ez a hír évekig tartó barátság és hónapokig tartó randizás után érkezett. A New York-i Harlemben készült fotókon Rihanna büszkén mutogatta babapocakját.

Bónusz – Nick Jonas és Priyanka Chopra Jonas

Büszke pillanat a színész-zenész duó számára, hogy babát köszönthettek. A Quantico színésznője egy édes üzenetet osztott meg az Instagramján: ” Nagy örömünkre szolgál, hogy megerősíthetjük, hogy béranyán keresztül köszöntöttünk egy babát. Tisztelettel kérjük a magánéletet ebben a különleges időszakban, miközben a családunkra koncentrálunk. Köszönjük szépen”.

Te kinek a gyerekét látnád örömmel először? Ha te is gyermeket várnál, hogyan tudatnád a családoddal?

via