Érdekesség

9 színész, akik karakterük szöges ellentétei

A színészek folyton különböző karaktereket testesítenek meg. Egyes színészek szeretnek olyasvalakit játszani, akiben saját maguk egy részét látják. De ezek a színészek játszottak már olyasvalakit, aki a teljes ellentétük volt.

Összeállítottunk egy listát azokról a színészekről, akik olyan karaktereket alakítottak, akik teljes ellentétei önmaguknak.

1. Keanu Reeves vs. John Wick

Karakter: John Wick karaktere, akit Keanu Reeves alakított, egy bérgyilkos, aki bosszúra törekszik.

A való életben: Reeves közismert arról, hogy nagylelkű és kedves. A Mátrix filmsorozaton szerzett bevételeinek egy részéről lemondott, hogy megköszönje a produkciós csapatnak. Azt is elmondta, hogy szeret távolságot tartani a hírnévtől.

2. Lena Headey vs. Cersei Lannister

Karakter: Cersei az egyik legmegvetendőbb gonosztevő a tévében, és a Trónok harca tele van szörnyű emberekkel, akik szörnyű dolgokat tesznek. Cersei talán a legrosszabb. Gyilkos és rosszindulatú.

A való életben: Lena Headey támogatja és dolgozik a Nemzetközi Mentőbizottsággal (IRC), amely az európai migránsokat támogatja.

3. Emilia Clarke vs. Daenerys Targaryen

Karakter: Daenerys Targaryen hatalmas utat járt be a Trónok harca sorozat során, az ártatlan kezdetektől egészen a kegyetlen döntéseiig. A sárkányok anyja egészen más, mint Emilia Clarke.

Való élet: Szereplőtársa, Jason Momoa azt mondta, bármikor, amikor Clarke-ot látja, fáj az arca a sok mosolygástól.

4. Pedro Pascal vs. Javier Peña

Karakter: Pedro Pascal egy sötét, forrófejű, töprengő rendőrtisztet alakít a Netflix Narcos című sorozatában.

A való életben: Pascal melegszívű és felemelő ember. Bevallotta, hogy gügyögött Baby Yodanak, amikor először meglátta, és beleszeretett.

5. Kerry Washington vs. Olivia Pope

Karakter: Olivia Pope karaktere a Botrány című tévésorozatban egy gyakorlatias, titkokat őrző, problémamegoldó nő. Elrejti a prominens személyek botrányait.

A való életben: Kerry Washington a V-Day nevű mozgalom nagykövete, amelynek célja, hogy véget vessen a nők elleni erőszaknak.

6. Tom Hiddleston vs. Loki

Karakter: Loki egy mániákus, önző és becstelen isten.

A való életben: Tom Hiddleston jótékonysági szervezeteket támogat, és az UNICEF nagykövete.

7. Rachel McAdams vs. Regina George

Karakter: Regina George az egyik legjobb tinifilmes antagonista. Ő a műanyag királynője, önző, manipulatív és agresszív személyiség.

A való életben: Rachel McAdams rengeteget jótékonykodik. Amellett, hogy környezetvédő, támogatja a Small Steps Projects nevű jótékonysági szervezetet is, amely cipőket biztosít rászoruló gyerekeknek.

8. Neil Patrick Harris vs. Barney Stinson

Karakter: Neil Patrick Harris a nőcsábász Barney Stinsont alakította az Így jártam anyátokkal című sorozatban.

Való élet: A való életben 2014 óta boldog házasságban él férjével, David Burtkával. Két közös gyermekük van, egy fiú és egy lány.

9. Meryl Streep vs. Miranda Priestly

Karakter: Meryl Streep egy nehéz főnököt alakított, aki nagyon rosszul bánt a munkatársaival.

Való élet: A való életben Streep a Girl Up nevű jótékonysági szervezetet támogatja, amely a fiatal nők és lányok megerősítésére összpontosít.

Melyik más színészek nem hasonlítanak a karaktereikre? Kik a kedvenc tévés és filmes karaktereid?