Érdekesség

9 szokatlan ajándék, amit a hírességek kaptak az esküvőjükre

Egy tanulmány szerint, amikor a menyasszonyhoz és a vőlegényhez legközelebb álló emberek esküvői ajándékokat vásárolnak, gyakran eltérnek a kívánságlistától, hogy kifejezzék különleges kapcsolatukat. Sajnos gyakran csalódást okoznak a házasulandó párnak.

Átkutattuk az internetet, hogy összeállítsunk egy listát a legfurcsább, legkülönlegesebb esküvői ajándékokról, amelyekre sem a hírességek, sem a királyi párok nem számítottak.

1. Vilmos herceg és Kate Middleton: egy bicikli

Kate Middleton és Vilmos herceg fizikai ajándékok helyett arra kérte a vendégeket, hogy adakozzanak egy jótékonysági alapítványnak, de az egyik vendég ragaszkodott ahhoz, hogy szokatlan ajándékot adjon a násznépnek. A pár egy tandembiciklit kapott ajándékba a londoni új kerékpármegosztó program részeként.

2. Anne Hathaway és Adam Shulman: egy tehén…

2012-ben Anne Hathaway és Adam Shulman, akik több mint három éve jártak együtt, egy visszafogott ceremónia keretében házasodtak össze Kaliforniában. A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals – Emberek az állatokkal való etikus bánásmódért) illetékesei példátlan nászajándékot ajánlottak fel a párnak: egy Peter nevű tehenet.

3. Harry herceg és Meghan Markle: két koala

Ahelyett, hogy díszes ajándékokat kaptak volna, Harry herceg és Meghan Markle inkább jótékonysági adományokat kértek. A nagy napjukon azonban a pár figyelemre méltó ajándékot kapott: két bébikoalát neveztek el róluk a sydneyi Taronga állatkertben.

4. Madonna és Guy Ritchie: két tekercs vécépapír

2000 decemberében Guy Ritchie és Madonna meglehetősen szokatlan nászajándékot kapott: két tekercs vécépapírt. Ez a bizarr ajándék a popsztár szerint egy hagyomány, amely azt szimbolizálja, hogy a házasságnak hosszúnak és erősnek kell lennie, mint egy tekercs vécépapírnak.

5. VI. Fülöp spanyol király és Letícia spanyol királyné: egy Trónok harca díszdobozos DVD-t

Embed from Getty Images

A madridi királyi palota Almudena-székesegyházában 2004. május 22-én kötött házasságot Fülöp király és Letizia Ortiz. VI. Fülöp király és Letícia spanyol királyné nászajándékként egy figyelemre méltó, visszafogott ajándékot kapott, amikor 2004-ben összeházasodtak. A szimbolikus ajándék egy Trónok harca díszdobozos DVD volt.

6. Károly herceg és Diana hercegné: egy tonna tőzeg

Károly herceg és Lady Diana Spencer 1981-es házassága több mint 6000 nászajándékot eredményezett. Ami felkerült a listánkra, az egy furcsa ajándék, szó szerint egy tonna tőzeg. A Somerset vidéki helyi tanács küldte a párnak az egyedülálló nászajándékot, amelyet a gloucestershire-i birtokukon használhattak fel.

7. Katie Price és Alex Reid: egy disznó

Embed from Getty Images

Amikor Katie Price és Alex Reid 2010-ben összeházasodott, egy Bingles nevű mini malacot kaptak nászajándékba. Sajnos hamar meg kellett szabadulniuk Bingles nevű kismalacuktól, mivel erőszakos volt, amikor ételt tálaltak neki.

8. Károly herceg és Camilla Parker Bowles: egy vers

Embed from Getty Images

2005. április 9-én Károly herceg feleségül vette második feleségét, Camilla Parker Bowlest. Az egyik ajándék, amit Károly herceg és Camilla az esküvőjük napján kapott, egy Tavaszi esküvő című vers volt, amelyet Andrew Motion brit udvari költő írt.

9. Keira Knightley és James Righton: egy olajfa

Keira Knightley színésznő Franciaországban ment hozzá barátjához, James Rightonhoz egy viszonylag visszafogott ceremónia keretében. Szerelmük tiszteletére James Righton egy ősi olajfát adott neki nászajándékba, amibe a monogramjukat vésték bele.

Melyik esküvői ajándéktól esett le az állad? Ha esküvői ajándékot vásárolsz, mi az ideális árkategória? Várjuk a választ a hozzászólásokban.

via