Érdekesség

10 híresség, akikről kiderült, hogy szívük mélyén romantikusok

Mindannyian ki akarjuk mutatni, mennyire szeretjük a párunkat, talán virágvásárlással, egy finom étel elkészítésével vagy egy spontán romantikus utazással. De a hírességek ezt egy másik szintre emelték a nagy romantikus gesztusokkal, például drága autók vásárlásával és stadionok bérlésével.

Megdobbant a szívünk, amikor hallottunk ezekről a romantikus szerelmi megnyilvánulásokról.

1. Justin Bieber

Justin Bieber verset írt a feleségének, Hailey Biebernek, és megosztotta az Instagramon, hogy 206 millió követője láthassa. Ha ez nem nyilvános szerelmi vallomás, akkor nem tudjuk, mi az.

2. Kanye West

Kanye kibérelt egy baseballstadiont San Franciscóban, és felbérelt egy zenekart, hogy játsszák el Kim Kardashian kedvenc dalát. A székek tele voltak a pár barátaival és családtagjaival, és volt egy óriáskivetítő, amire az volt írva, hogy „KÉÉÉRLEK GYERE HOZZÁÁÁM!!!”.

3. Taylor Swift

A nagy távolságok megviselhetnek egy kapcsolatot, de nem Taylor Swiftet. Az énekesnő 6 hét randizás után 4,9 millió dollárért vett egy házat akkori barátja, Conor Kennedy családja Cape Cod-i birtokának közelében.

4. Harry herceg

Harry herceg 1700 mérföldes kerülőt tett, hogy meglátogassa Meghan Markle-t, amikor még randiztak. Harry a Karib-tengeren tartózkodott, és vissza kellett volna térnie Angliába, de a gépét Kanadába irányította át, ahol Meghan élt.

5. Khloé Kardashian

Khloé Kardashian akkori férje, Lamar Odom 2010-ben NBA-bajnoki címet nyert. Győzelmének megünneplésére felesége egy 400 ezer dolláros Rolls-Royce-szal ajándékozta meg.

6. Ben Affleck

2002-ben Ben Affleck magazinhirdetéseket adott fel a The Hollywood Reporter és a Variety magazinokban, amelyekben Jennifer Lopezről áradozott. Affleck azt írta:
„Kedvességről, odaadásról, szorgalomról, alázatról, a lélek kegyességéről, a bátorságban rejlő szépségről, nagy empátiáról, elképesztő tehetségről, igazi tartásról és igazi kegyelemről tett tanúbizonyságot. Nem volt más, mint megtiszteltetés és öröm veled dolgozni. Bárcsak olyan szerencsés lennék, hogy az összes filmedben szerepelhessek. Szeretettel, tisztelettel és hálával, Ben Affleck.

7. Ryan Reynolds

Azt mondják, az ember szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Ryan Reynolds a Graham Norton Show-ban mesélte el, hogyan csempészett át pitéket a határon a feleségének, Blake Livelynak. A nő imádja az almás pitét, amit Vancouverben készítenek, ahol ő felnőtt, és elmondása szerint majdnem letartóztatták, amikor bevitte az Egyesült Államokba.

8. Jay-Z

Jay-Z egy egymillió dolláros 1959-es Rolls-Royce kabriót ajándékozott Beyoncénak a huszonötödik születésnapjára. A pár hírhedt arról, hogy pazar autókat ajándékoznak egymásnak. Beyoncé egy 2 millió dollárt érő Bugatti Veyron Grand Sportot vett Jay-Z-nek.

9. Joe DiMaggio

Miután Marilyn Monroe elhunyt, a híres baseballjátékos 20 éven át hetente kétszer küldött virágot az ikon sírjára.

10. Mariah Carey

Mariah Carey bezáratta Disneylandet, hogy megünnepelje ötödik házassági évfordulóját akkori férjével, Nick Cannonnal. Egy tündérmese-témájú szertartás keretében újították meg fogadalmukat, majd barátaikkal és családjukkal ünnepeltek.

Mi az a romantikus dolog, amit te tettél már egy szerettedért?