Érdekesség

A 19 éves anya ritka egypetéjű hármas ikreknek adott életet

Fiatal szülőknek lenni egy kaland, de Amber és Logan számára ez rendkívüli fordulatot vett, amikor nem egy, hanem három babát köszöntöttek mindössze 19 évesen. A barátok és a család tanácsa ellenére vállalták a kihívást, és most három egészséges kislánynak örülhetnek.

A bizonytalanság okozta szorongás

Amber és Logan korán ijesztő helyzettel szembesült. A három embrió és egy nagy petefészekciszta felfedezése az első ultrahangvizsgálat során műtéthez vezetett. Nagy volt a félelem, hogy elveszíthetik a hármasikreket, de szerencsére a babák nem voltak veszélyben, és a terhesség további komplikációk nélkül zajlott.

Pánikszülés a 33. héten

Amikor a terhesség elérte a 33. hetet, a sürgősség lecsapott. Amber-en császármetszést hajtottak végre, mivel az egyik baba szívhangját nehéz volt érzékelni. A pánik ellenére a hármasikrek – Raelyn, Avery és Elaina – egészségesen, 1,340 kg, 1,600 kg és 1,425 kg súllyal születtek.

Az egypetéjű hármasikrek ritkasága

Amber és Logan öröme nem ismert határokat, amikor felfedezték egypetéjű hármasikreiket. A feltűnően hasonló arcú és semmilyen megkülönböztető jegyet nem mutató babák mindenkit, köztük az orvosokat is ámulatba ejtettek. Ami még különlegesebbé teszi a dolgot, hogy Amber természetes úton, mindenféle termékenységi kezelés nélkül fogant meg.

via