Érdekesség

Victoria Beckham megosztott egy szexi videót David Beckham edzéséről

Victoria Beckham meglepett mindenkit, aki követi őt a közösségi médiában. Az egykori Spice Girl egy videón mutatta meg férjét, David Beckhamet edzés közben. Mondanunk sem kell, hogy a közeli klip gyorsan vírusszerűen terjedt!

2023. december 19-én Victoria Beckham egy videót osztott meg az Instagramon, amely bepillantást engedett a férjével, David Beckhammel közös reggeli edzésébe. A videó megörökítette, ahogy David kék (rövid) rövidnadrágban fekvőtámaszokat végez, és lefelé forduló kutya pózba kerül, miközben a 49 éves nő körbejárta férjét, és filmezte őt.

„Reggeli edzés ezzel a Szerelemgéppel ?? @davidbeckham” – állt a videó képaláírásában.

A rajongók pedig, akiknek szemet gyönyörködtető volt a klip, nem tudták visszatartani az izgalmukat a kommentszekcióban. „Ez az a tartalom, amire naponta szükségünk van” – írta az egyik felhasználó; „Victoria egymaga gyógyítja a világ szomorúságát az insta-posztjain keresztül. Az Úr munkáját végzi” – írta valaki más.

Nem ez az első alkalom, hogy Victoria büszkén mutatja be férje testalkatát az interneten. Mindössze négy nappal azelőtt, hogy feltöltötte a vírusos edzésvideót, játékosan megosztott egy fotót, amelyen David alsónadrágban dolgozik a pár tévéjén. „A villanyszerelő jött megjavítani a tévét…..Szívesen! ? @davidbeckham” – írta tréfásan a képaláírást.

A teljes videót itt nézheted meg:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

A hírességek világán kívül nemrégiben egy vicces TikTok is vírusként terjedt el. Egy nő katasztrofális frizurával távozott egy fodrászatból, és úgy döntött, hogy megmutatja az eredményt az interneten, és nem tudtuk eldönteni, mi a viccesebb: az előtte-utána vagy a kommentszekció.

via