Emberek Érdekesség

„A 3 gyerekünk törpe” – hogyan épített Zach és Tori Roloff minden esély ellenére virágzó családot

A Little People, Big World sztárjai, Zach Roloff és Tori Roloff sokak számára párkapcsolati célnak számítanak. Szerelmük története az első randevú óta hosszú utat járt be, és rengeteg kritikával és negatív véleménnyel kellett szembenézniük. Boldog frigyük azonban még mindig tart, és ők ketten bebizonyították, hogy a szerelem nem ismer ítélkezést és előítéleteket.

Szerelmük története már több mint 12 éve tart.

Zach és Tori Roloff egyértelműen hosszú távra szóló szerelemben élnek.

A duó 2010 óta van együtt, miután Zach családjának farmján találkoztak először. „Mindketten túl szégyenlősek voltunk ahhoz, hogy igazán közeledjünk egymáshoz, de mindketten azt mondtuk egy munkatársunknak, hogy a másikat aranyosnak találjuk!” – mesélte korábban Tori az interjújában. Egy nap Zach végül összeszedte a bátorságát, és randira hívta Torit, és a pár azóta is elválaszthatatlan.

Négy év randizás után Zach 2014 áprilisában kérte meg Tori kezét. 2015 júliusában házasodtak össze 200 vendég előtt Zach családjának farmján. A boldog pár azóta 3 közös gyermeket köszöntött.

Tori még mindig rendkívül szerelmes a férjébe, aki egy ritka betegségben, az úgynevezett achondroplasiában szenved. Azt mondja: „Annyira hálás vagyok Zach irányító szívéért és türelméért irántam és a gyerekeink iránt. Ő a legjobb vezetője a családunknak, és minden egyes nap jobbá tesz minket. Nincs senki más, akitől jobban nevetnék vagy nagyobbat mosolyognék. Annyira szeretlek, kicsim. Folytassuk ezt a dolgot.”

Az összes gyerekük örökölte az apjuk állapotát.

A pár az interjúban megerősítette, hogy a gyerekeik ugyanolyan állapotban vannak, mint az apjuk: „A harmadik gyerekünk is törpe”. „Számunkra ez annyira normális” – mondja Tori az interjúban, amikor a Roloff család achondroplasiás tagjairól beszél.

Hozzáteszi: „Annyi erőforrással rendelkezünk, és rengeteg szülő van, akiknek nincsenek ugyanolyan erőforrásai, és nem bíznak meg mindenben ugyanúgy, mint Zach és én”.

Tori azt mondja, ő és a házastársa azt tervezik, hogy mindig a törpeség szószólói lesznek. Azt mondja, mindig arra fogják használni a platformjukat, hogy segítsenek másoknak, akik ugyanabban a helyzetben vannak.

Bár sokan hajlamosak azt hinni, hogy az olyan párok, akiknél az egyik fél sérült, történetei nem végződnek happy enddel, van még egy szilárd bizonyíték arra, hogy az ilyen egyesülések boldogok és virágzóak. Egy másik pár, Shane és Hannah Burcaw története emberek ezreit ragadta magával a tiszta szeretet és az őszinte érzelmek által, amelyeket a pár mindenben tanúsít. Ismét bebizonyosodik, hogy az igazi szerelemnek nincsenek határai.

via