Érdekesség

A 42 éves Christina Aguilera mesél a szépészeti műtétekről és az öregedéssel kapcsolatos érzéseiről

Több mint 3 évtizedes popsztárságával Christina Aguilera a szemünk előtt nőtt fel. A híres énekesnő ma már a negyvenes éveiben jár, és nyíltan beszél arról, hogyan érez az öregedéssel kapcsolatban, és ami még fontosabb, mit tesz azért, hogy ezt az átmenetet a lehető legkényelmesebbnek érezze.

Egy nemrég adott interjúban a híres énekesnő büszkén vallotta be, hogy kozmetikai injekciókat kap: „Azt hiszem, mindannyian számíthatunk egy kis segítségre. Miért is ne?” Aguilera azonban rámutatott, hogy óvatos azzal kapcsolatban, hogy meddig viszi el az arcának alakítását: „Szeretjük az arckifejezést, különösen az én szakmámban. Nem akarom, hogy megfagyott arcom legyen. Akár kamera előtt, akár a színpadon lépek fel, hitelesnek kell maradnom az érzelmeimhez”.

Aguilera ezután folytatta, hogy elmondja véleményét az öregedésről, és bevallotta, hogy ahogy életének különböző szakaszaiba lépett, egyre jobban megbarátkozott a korával. „Az öregedésre negatívumként tekinteni egy szuper régimódi megközelítés… Én nagyon szeretem, hogy az ember egyre magabiztosabbnak érzi magát, ahogy öregszik. Ez az a dolog, amit igazán elfogadni kell. Káros, ha [az öregedés] rögeszmévé válik.”

A „Genie in a Bottle” énekesnője arra is emlékeztetett mindenkit, hogy ami neki működik, az másnak nem biztos, hogy működik, és hogy nincs univerzális válasz a helyes öregedésre. „Azt is gondolom, hogy mindenkinek más a szemlélete arról, hogyan akar öregedni. Ez egy nagyon személyes beszélgetés – ami egyeseknek működik, az másoknak nem biztos, hogy működik” – mondta.

Mivel élete nagy részében a reflektorfényben volt, Aguilerának folyamatosan kritikusokkal kellett megküzdenie, de ez megtanította őt arra, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, és azt mondta: „A dolgok változni fognak, ahogy öregszel – különösen nőként… Az, hogy a nyilvánosság előtt állsz, egy olyan plusz elem, ami megnehezítheti az önmagadról alkotott képedet. Az embereknek véleményük lesz, bármit is teszel, bármit is viselsz. Számomra mindig a művészet az első.”

via