Emberek Érdekesség

Drew Barrymore beszél a válásáról, mielőtt megtalálta az „igazi boldogságot”

A 48 éves Drew Barrymore háromszor volt házas, legutóbbi házassága 2016-ban válással végződött. Természetesen egy ilyen folyamat minden ember számára traumatikus lehet, és Barrymore-nak is kellett egy kis idő, hogy felépüljön. Íme, mit mondott, amikor megnyílt erről az időszakról, és elárulta, milyen titkokat rejt a szíve.

A válás lehet egy történet vége és egy másik megtestesülése. Drew Barrymore-ral pontosan ez történt, bár nehéz időszakon kellett keresztülmennie.

„Nem volt botrány. Nem történt semmi baj, ami tisztább, de nehezebbé és zavarosabbá teszi a dolgot, mert nincs „a dolog”, amire rámutathatnánk. Annyira keményen próbáltuk, hogy működjön a dolog. [Egy barátom] azt mondta nekem: ‘A válás egy álom halála. Pontosan ez az érzés, valami olyan végleges, amit már nem tudsz visszaszerezni.”

Barrymore hozzátette: „Vannak pillanatok, amikor ránézel valakire, akit erős embernek tartasz, és látod, hogy annyira összetört, és azt kérdezed: ‘Hogy jutott el idáig?’ És én ilyen ember voltam. Megtörtem.”

Sajnos, hogy képes legyen megbirkózni a lelki traumával, felvett néhány rossz szokást. „Csak próbáltam elzsibbasztani a fájdalmat és jól érezni magam” – mondta a színésznő. „Nem tudsz megváltozni. Gyenge vagy és képtelen vagy arra, hogy azt tedd, ami a legjobb neked. Folyton azt hiszed, hogy úrrá leszel ezen a dolgon, és ez a dolog egyre jobban eluralkodik rajtad.”

De aztán Barrymore hirtelen rájött, hogy vannak gyerekei, és meg kell védenie őket, és ez nem lehetséges anélkül, hogy ne gondoskodna magáról. A színésznő visszament a terápiára, mondván: „A gyerekeim voltak azok, akik miatt úgy éreztem, hogy eljött a játék ideje.”

Most már megérti, hogy az álmok változhatnak, és ez az élet. Az, hogy elvált, nem jelenti azt, hogy kudarcot vallott. Ő csak más utakat választ a boldogsághoz.

„[A boldogság] egy választás. Meg kell dolgoznod érte. Nehéz elérni néhány napon. És amikor ezt hasznosítani tudod, az egy sokkal jobb győzelemnek tűnik.”

via