Érdekesség

A 48 éves Eva Longoria megosztja a titkait a fiatalabb kinézetért

Eva Longoria hármas fenyegetés a szórakoztatóiparban: színésznő, producer és rendező. De azért is népszerű, mert gyönyörű, és képes fiatalosan kinézni, akárhány év is telik el. Szerencsére úgy döntött, hogy elárulja, miért képes mindig úgy kinézni, mintha megállt volna számára az idő.

A Született feleségek-sztárt egy interjúban arról faggatták, hogy milyen trükkjei lehetnek, amelyek segítségével 10 évvel fiatalabbnak tűnik. Nem fogta vissza magát, és meglepő választ adott.

„Az emberek azt hiszik, hogy a fiatalabb kinézet trükkje a smink, pedig ez a bőrápolás” – mondta Longoria. „Ha nincs jó bőröd, a sok smink csak idősebbnek és sokkal rosszabbnak mutat. Ha sminkről van szó, én nem sminkelem túl, és nem púderezem túl magam. Minél több púdert teszel az arcod finom vonalaira, annál jobban látszik. A legtöbb ember azt mondja, hogy ‘ó, hadd fedjem el’, de sokkal vastagabbnak és rosszabbnak látszik.”

De ez még nem minden. A színésznő arról is beszélt, hogy mennyire fontos a bőrünk védelme a naptól, és arra biztatta az embereket, hogy naponta használjanak SPF-fel ellátott alapozót. „Édesanyám nagyon szigorúan ragaszkodott a fényvédő használatához” – emlékezett vissza. „Mindig azt mondta, hogy ‘az a bőr, amire a 20-as éveidben vigyázol, az lesz a bőröd a 40-es éveidben is’.”

Egy másik interjúban Longoria ismét időt szakított arra, hogy hangsúlyozza: soha nem hagyja el a házat napvédő nélkül. „Minden nap használok naptejet, és ez megváltoztatta a bőröm életét, egyszerűen csak védi a napfoltoktól, és még az autóban vezetve is hatással lehet rád a nap” – osztotta meg.

via