Érdekesség

A 69 éves nagymama megmutatja tónusos hasizmát bikiniben, és mindenkit lenyűgöz hibátlan alakjával

Ahogy telnek az évek, sokan egyre kevésbé aktívak, inkább otthon maradnak és pihennek. Egy szuperfitt nagymama, Julie Ford esete azonban szembemegy minden korával járó elvárással. Annak ellenére, hogy közeledik a 70-hez, Ford élete legjobb formájában van, és nem fél megmutatni hihetetlen testét sem.

A fitnesz mindig is hatalmas szerepet játszott Julie Ford életében.

A 69 éves brit nő egész életében aktív volt. Évtizedekig főállású testnevelő tanár volt, jelenleg pedig részmunkaidőben középiskolás korú gyerekeket tanít. Emellett alkalmanként más tornaórákat is tanított, mint például netball, futás és kerékpározás.

Sem a kor, sem az egészségügyi problémák nem tudták megállítani abban, hogy formában maradjon.

„Keményen dolgoztam azért, hogy fitt és egészséges legyek, hogy jól nézzek ki” – mondta Julie Ford egy interjúban. „Régebben úgy ismertek a faluban, mint a hölgy, aki alig ruhában biciklizett mindenhová, mert csak rövidnadrágot és egy crop topot viseltem” – tette hozzá tréfásan. Mivel ilyen aktív életet élt, sokként érte, amikor a 60-as évei elején mellrákot diagnosztizáltak nála.

„Amikor azt mondták, hogy kettes stádiumú mellrákról van szó, nem tudtam elhinni, mert annyira egészségesnek éreztem magam” – vallotta be Ford. Miután átesett a betegsége kezelésén, Julie Ford teljesen felépült, és visszatért a normális életéhez. Ezúttal azonban jobban vágyott a szabadtéri testmozgásra, mint valaha. Ez pedig elvezetett saját gyalogló ellenállásos gumiszalagjainak piacra dobásához.

A szuperfitt nő gyakran oszt meg klipeket, amelyeken bikiniben edz.

Julie Ford manapság gyakran posztol rövid videókat magáról, amelyekben edz, gyakran egzotikus helyszíneken és csak bikiniben. „A barátaim viccelődve mondják, hogy utálnak, és azt kérdezik: ’Miért nézel ki ilyen jól?’”. Ford szerint azonban a dolgok nagyon egyszerűek. Szerinte a jó közérzet és a jó kinézet szinonimák.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julie Ford (@insteppfitness) által megosztott bejegyzés

Ford imádja mutogatni a testét, mert ez a bizonyíték arra, hogy jól érzi magát benne.

„Egész életemben a testemet mutogattam, de nem azért, mert hiú vagyok, hanem mert jól érzem magam” – magyarázta a 69 éves nagymama. „Gyakran mondják, hogy ha az ember eléri az 50-et, láthatatlanná válik, de én gondoskodom róla, hogy ne így legyen” – tette hozzá. És egy ilyen elbűvölő hozzáállással, mint az övé, Ford egyhamar biztosan nem lesz ’láthatatlan’.

Manapság egyre több nő ismeri fel, hogy az öregedéssel kapcsolatos számos társadalmi norma elavult.

via