Érdekesség

Egy újszülött baba rámosolyog az apjára, és a fotó vírusként terjed: „Abban a pillanatban biztos voltam benne, hogy mi a szeretet”

Egy meglepő kép, amely azt a pillanatot örökítette meg, amikor az újszülött Antonella megosztotta első mosolyát az apjával, bejárta az internetet. A varázslatos fotó gyorsan vírusként terjedt, és világszerte számtalan ember szívét megérintette. Merüljünk bele a megragadó fotó mögött álló történetbe.

Antonella Tarsila Rosa Cordeiro és Flávio Dyego Vilela lánya. Az édesanya úgy véli, Antonella felismerte apja hangját, aki a terhesség alatt minden nap beszélt a babához és játszott vele. „Rám tették aludni, és amint az édesapja megszólította, Antonella kinyitotta a szemét és mosolygott!” – mondta az anya.

„Mindig azt mondta neki, hogy nagyon szereti őt. Azt mondta, hogy ‘jó reggelt’, amikor munkába ment, és ‘szép napot’, miután megérkezett, azt mondta, hogy mindig ott lesz neki, megsimogatta a hasamat… És, elképesztő módon, mindig, minden nap ugyanabban az időben, a baba elkezdett mozogni. És amint Antonella megszületett, az apja megismételte azt a mondatot, amit mindig mondott, amikor Antonella az anyaméhben volt: „Szia, kicsim, itt van apuci!” – mondja Tarsila.

Flávio megemlítette, hogy áldottnak érezte magát, amikor megkapta lánya mosolyát: „Azt hittem, tudom, mi az igazi szeretet érzése, amíg nem láttam azt a legőszintébb mosolyt a világon…”. Abban a pillanatban biztos voltam benne, hogy mi a szeretet” – mondta.

via