Érdekesség

A 73 éves Vera Wang megosztja fiatalos külsejének titkát

Nagyon sok módszer létezik arra, hogy minél fiatalabbnak tűnjünk. A szakértők azt javasolják, hogy aludjunk eleget, kerüljük a napfényt, és mozogjunk naponta. A 73 éves divattervező, Vera Wang azonban felfedett néhány további fiatalságra vonatkozó tippet, amelyek nagyon hasznosak lehetnek a bőr, az elme és a test ápolásában. Úgy tűnik, egyáltalán nem öregszik, így a titkai biztosan egyedülállóak.

Szeretjük beleásni magunkat az olyan egyedi szépség- és fiatalságtitkokba, amit olyan sztárok használnak, mint Vera Wang, és szeretnénk megosztani néhányat a mindennapi rutinjaiból.

1. Babaolajat használ a fürdőkádban.

Vera Wangnak sok allergiája van, ezért nagyon óvatosan bánik azzal, hogy milyen termékeket használ. Amikor fiatalabb volt, Vera a zuhanyzás híve volt – mostanában azonban gyakrabban szeret fürdeni, különösen azért, mert ez megnyugtatja. Az egyik legfontosabb teendője a hidratálás, így a babaolaj nagyon beválik neki, ha a bőr táplálásáról és megnyugtatásáról van szó. A második legfontosabb dolog a naptej, és szívesen használ SPF 30-as fényvédővel ellátott hidratálót.

2. Vera úgy véli, hogy a produktivitás jó módja az öregedés kezelésének.

A divatiparban töltött ideje alatt nem igazán gondolt a fiatalságra, mert „a világ legszebb nőivel dolgozik együtt nap mint nap”. Emiatt őket képzeli el múzsáinak, és úgy véli, hogy ez „talán egy olyan módja az öregedés kezelésének, ami produktív”. Azt is gondolja, hogy az öregedés túl régimódi, mert az életben az embereknek meg kell tanulniuk, hogy így vagy úgy, de próbáljanak tovább fejlődni.

3. Világoskék napszemüveget visel, hogy megvédje a szemét.

A munkája során Verának állandóan a telefon, a számítógép és a tévé képernyőjét kell néznie. Úgy véli, hogy a szemünk védelmére készült szemüvegek rendkívül fontosak az írisz és a pupillák megóvása érdekében – „figyelnünk kell, mert a károsodás előbb-utóbb utolér minket”. Vera egyébként több mint ezer pár napszemüvegből álló gyűjteményét 1973 óta gondozza, amikor még a Vogue kiegészítő szerkesztője volt.

4. Edzési rutinjához tartozik a kerékpározás és a golfozás.

Vera szereti, ha a súlyzós edzései könnyűek és gyorsak, és nem emel 2 vagy 3 kilónál nehezebb súlyokat, ami összesen 5 percet vesz igénybe. A kedvenc testmozgása a biciklizés, és amikor csak van szabadideje, szeret a környéken biciklizni. Az edzést azonban nem igazán élvezi. Ezért inkább golfozik, és azt állítja, hogy „szörnyű, de lelkes”.

5. Vera nem iktatta ki az étlapjáról az egészségtelen ételeket.

Vera konyhája 2 TV-ből, egy fagylaltfagyasztóból, egy üdítőhűtőből és egy egészséges hűtőből áll. Van még egy édességes kamrája, egy gabonapelyhes kamrája, és egy kamra az általa „narancssárga ételeknek” nevezett ételeknek, amelyek közé Cheetos, Pepperidge Farm Goldfish és mindenféle chipsek tartoznak (amelyeknek nagy rajongója).

Gyorséttermi ételeket is eszik, mondván: „Rengeteg McDonald’s-t eszem. Hozzáadom az Oreo McFlurry-t is”. Egyszer, amikor napokig forgatott a csapatával, minden nap McDonald’s-os ebédet evett. „Tudom, hogy az emberek azt mondják, hogy ez mind rosszat tesz az embernek, de szerintem nem így van. Nem sokkal rosszabb, mint sok más dolog a világon.” Emellett nagy rajongója a Dunkin Donutsnak.

Te milyen módszereket használsz, hogy fiatalnak és szépnek tűnj? Te beiktatnál néhányat ezek közül a rutinok közül az életedbe?

via