Érdekesség

A 74 éves nőt kritizálták a „nem korának megfelelő” ruhái miatt, és a válasza lenyűgözött minket

74 évesen Colleen Heidemann minden sztereotípiát megdönt, és bebizonyítja, hogy a kor nem kell, hogy meghatározza az öltözködésünket. Több mint 321 000 követővel a TikTok-on, Heidemann gyakran visel olyan ruhákat, amelyeket egyesek korához képest merésznek neveznének. Ennek ellenére ez a mesés hölgy nem mutatja jelét annak, hogy megállna vagy lassítana, és a legjobb választ adta azoknak, akik kritizálták őt az öltözködési szokásai miatt.

Az egykori légiutas-kísérő, aki közel 70 évesen kezdte modellkarrierjét, nagyon ismert a közösségi médiában, ahol stílusos ruhákban mutogatja gyönyörű testét, és fitnesz- és szépségápolási klipeket posztol. A rövid szoknyáktól kezdve a szakadt farmereken át a nagyon magas sarkú cipőkig és fürdőruhákig Colleen bebizonyítja a világnak, hogy bármelyik nő képes lépést tartani a trendekkel, és közben lenyűgözően néz ki.

Colleen-nak, aki sokak számára erőteljes inspirációt jelent, rengeteg rajongója van, akik támogatják őt, és bókokkal halmozzák el önbizalmáért és tartásáért. Az egyik rajongó például így dicsérte őt: „Lenyűgöző vagy, és egészen nyilvánvalóan KORTALAN.” Míg egy másik megosztotta: „Te inspirálsz engem! Júniusban leszek 60 éves, és nem vagyok hajlandó ’a koromnak megfelelően öltözködni’ […].”

Colleen azonban elárulta, hogy őt is kritizálják azért, amit visel, és ezekre a negatív megjegyzésekre egy videón keresztül reagált, ahol lenyűgözően néz ki, miközben egy sor fürdőruhát mutat be magán. A videóban megemlíti: „’Ez a fürdőruha nem a koromnak megfelelő’, ezt mondják.” Majd hozzátette. „Én azt mondom: Viseld azt, amiben jól érzed magad!”
Heidemann azt is megjegyezte: „Mindenkinek fürdőruhás teste van.”

Egy másik vírusszerűen elterjedt videóban, ahol magabiztosan egy rövid ruhában és combig érő csizmában van, egy hang hallatszik, amely azt mondja: „Ne hagyd, hogy meghatározzanak téged. Erősek vagyunk. Nem vagyunk láthatatlanok. Úgy öltözöm a koromhoz illően, ahogy akarok.”

Colleen motiváló szavai és magabiztos hozzáállása pedig minden bizonnyal nagy hatással van más nőkre, és megmutatja, hogy az öregedéstől nem kell félni, mert ami igazán számít, az az, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, és ez elég ahhoz, hogy ragyogjunk, mint Colleen.

Te mit gondolsz erről a gyönyörű nőről? Egyetértesz azzal, hogy a kor csak egy szám, és hogy az élet bármely szakaszában mesésen nézhetünk ki és érezhetjük magunkat?

via