Érdekesség

Courteney Cox elárulja, miért bánta meg a szépészeti beavatkozásait, és miért választja most a szépség természetesebb megközelítését

A Jóbarátok sztárja, Courteney Cox mindig is gyönyörű volt. Mivel azonban úgy érezte, hogy a plasztikai sebészet az egyetlen megoldás arra, hogy a szórakoztatóiparban releváns maradjon, végül számos beavatkozáson esett át. És nagyon üdítő, amikor az olyan hírességek, mint Cox, őszintén beszélnek az évek során végzett munkájukról. Az alábbiakban elárulunk mindent, amit tudni kell a színésznő tapasztalatairól, megbánásáról és arról a döntéséről, hogy végül a természetes életmódot választotta.

Hogyan kezdődött az egész

Miután Courteney Cox a Jóbarátok című sorozat ikonikus karakterét, Monica Gellert alakította, úgy döntött, hogy plasztikai műtéttel kezdi meg az útját. Ő volt a második legidősebb szereplő, amikor a szitkom az első évadában járt. A sorozat 10 évadot élt meg, amelynek végén Cox 40 éves volt. A sztár ekkor már nem volt elégedett a külsejével, és úgy akart lépést tartani a korral, hogy az minden legyen, csak ne karbantartás, és ekkor kezdett el injekciós feltöltő kezelésre járni.

Egy olyan iparágban dolgozni, ahol a siker kulcsa, hogy fiatalnak és szépnek kell lenni, határozottan kemény dolog. „Hollywood megnehezíti, ez a szakma még nehezebbé teszi” – vallotta be a sztár. „Úgy nőttem fel, hogy a külső a legfontosabb dolog. Hogy amíg jól nézek ki, addig minden rendben lesz.”

Hogyan vált rutinná

Cox részletesen kitért arra is, hogyan került bele ebbe a körforgásba. „Nos, a végén az történt, hogy elmentél egy orvoshoz, aki azt mondta: ‘Remekül nézel ki, de ami segítene, az egy kis injekció itt vagy töltőanyag ott…’. Aztán valaki mesél egy másik orvosról… A következő dolog, amire emlékszel, hogy még egy réteg, még egy réteg és még egy” – magyarázta.

Cox megbánta, és úgy döntött, hogy visszacsináltatja a beavatkozásait.

A Jóbarátok öregdiákja elismerte, hogy talán túlzásba vitte a fiatalos kinézet megőrzésére irányuló törekvését. A beavatkozás alatt nem látta az eredményeket, mivel a változások fokozatosan történtek. De végül akkor ébredt rá, amikor rájött, hogy a belső köre arról beszél, hogyan néz ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés

Azonban nem csak a barátai reakciói miatt akarta visszafordíttatni a beavatkozásokat. Az is közrejátszott, hogy fényképeken látta magát, ahol még rosszabbul nézett ki. Emellett elárulta, hogy megbánta, hogy bizonyos kozmetikai beavatkozásokon átesett, mert ezek miatt rosszabbul nézett ki, nem pedig jobban.

Ma már a természetesebb megközelítést választja.

„Mozgásra van szükség az arcodban, különösen, ha vékony a bőröd, mint nekem. Azok nem ráncok, hanem mosolyráncok. Meg kellett tanulnom elfogadni a mozgást, és rá kellett jönnöm, hogy a töltőanyagok nem a barátaim” – vallotta be végül a színésznő. Ma pedig, miután feloldatta az összes töltőanyagát, Cox a legjobb énjének érzi magát, és teljesen jól érzi magát a bőrében.

A Jóbarátok közkedvelt szereplője idén júniusban lesz 59 éves, és ugyanolyan elbűvölően néz ki, mint régen. És bevallása szerint életének egy olyan szakaszában van, amikor a legmagabiztosabb. „Tulajdonképpen minden az enyém. És azok a dolgok, amelyekkel kapcsolatban nem vagyok annyira elégedett magammal, azok olyan dolgok, amelyeken tovább dolgozom, hogy fejlődjek és változtassak” – nyilatkozta.

Ki a kedvenc Jóbarátok karaktered és miért? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre a kommentszekcióban.

via