Emberek Érdekesség

A 76 éves Cher 37 éves párjával debütál a vörös szőnyegen, és a fotók túl forróak ahhoz, hogy kezelni lehessen őket

Cher és fiatalabb barátja, Alexander Edwards nem tudták levenni egymásról a kezüket, amikor először jelentek meg hivatalos párként a 2023-as Versace show alatt. Az alapján, hogy mennyire szerelmesnek tűntek együtt, úgy tűnik, a híres énekesnő végre megtalálta a lelki társát. Olvass tovább, hogy megtudd, mit mondott új szerelméről.

Cher és Alexander állítólag 2022 novembere óta egy párt alkotnak. A 76 éves énekesnő tisztában van vele, hogy közel 40 éves korkülönbségük felvont néhány szemöldököt, de egy hozzá közel álló forrás szerint Alexander „különlegesnek érzi magát”. És most mindannyian lehetőséget kaptunk arra, hogy lássuk, mennyire különleges is ő valójában Cher számára.

Miután több hónapig titokban tartották románcukat, a szerelmespár úgy döntött, itt az ideje, hogy megmutassák a világnak, milyen remek párost alkotnak. A pár a 2023-as márciusi Versace divatbemutatót választotta kapcsolatuk debütálására, és sikerült ellopniuk az egész reflektorfényt.

Cher szorosan bújt Alexanderhez, és csupa mosoly voltak a vörös szőnyegen. Még néhány csókot is váltottak egymással, amitől még a mi szívünk is megdobbant egy kicsit. Merjük azt mondani, hogy az ikonikus előadó annyira boldognak tűnt új kedvesével, hogy egy szerelmes fiatal tinédzserre emlékeztetett minket.

Embed from Getty Images

Néhány hónappal ezelőtt Cher nyíltan beszélt új kapcsolatáról, és elárulta, hogy pontosan miért is illenek össze Alexanderrel. Azt mondta: „Nos, papíron elég nevetséges, de a való életben remekül kijövünk egymással. Ő mesés, és én nem adok olyan tulajdonságokat a férfiaknak, amiket nem érdemelnek meg, tudod? De ő nagyon, nagyon kedves, nagyon okos, nagyon tehetséges és nagyon vicces. És szerintem nagyon jóképű.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A.E. (@ae4president) által megosztott bejegyzés

Ha még többet szeretnél megtudni Alexander Edwardsról, itt van. Cher új pasija zenei vezető, aki olyan előadókkal dolgozik szorosan együtt, mint Post Malone, Tyga, Ariana Grande és még sokan mások. Sosem volt házas, de van egy 3 éves fia, akit Slash Electricnek hívnak.

via