Emberek Érdekesség

„Kis áldás” – Mark Zuckerberg és felesége Priscilla Chan üdvözölte harmadik lányát

Mark Zuckerberg odáig van a boldogságtól, hogy hivatalosan is 3 lány apukája lehet. A Meta 38 éves vezérigazgatója büszkén jelentette be az Instagramon, hogy felesége, Priscilla Chan életet adott harmadik lányuknak. Imádnivaló képeket osztott meg újszülött kislányuk első pillanatairól, és elárulta a nevét is.

A pár áldottnak érzi magát.

A büszke apuka a Facebookon és az Instagramon is megosztott néhány fotót, amelyeken újszülött kislánya látható vele és feleségével, néhány pillanattal azután, hogy a világra jött.

Zuckerberg azt írta: „Üdvözöllek a világon, Aurelia Chan Zuckerberg! Micsoda kis áldás vagy.”

A pár, akik már a 7 éves Maxima és az 5 éves August szülei, még szeptemberben jelentették be a harmadik terhesség hírét.

Mark egy édes fotót osztott meg kettőjükről, amelyen keze Priscilla hasán van, a következő felirattal együtt: „Sok szeretet. Boldogan osztjuk meg, hogy Max és August jövőre új kistestvért kapnak!”

Húsz évvel ezelőtt ismerkedtek meg.

A pár, akik mindketten 38 évesek, még 2003-ban találkoztak, amikor mindketten a Harvard Egyetemre jártak. Útjaik először akkor keresztezték egymást, amikor Zuckerberg diákszövetségének egyik buliján mindketten a mosdóba vártak a sorban.

A szerelmespár 2010-ben költözött össze, 2 évvel később pedig a hátsó kertjükben kötötték össze az életüket. Az esemény teljes meglepetés volt a jelenlévők számára, akik azt hitték, hogy Priscilla orvosi diplomájának megünneplésére készülnek.

Azóta is kitartanak egymás mellett.

Néhány hónappal ezelőtt a 10. évfordulójukat azzal ünnepelték, hogy újra elkészítették ugyanazt a fotót, amelyet egy évtizeddel ezelőtt az esküvőjük napján készítettek. Mark ezt írta: „10 év házasság és fél életünk együtt. Még további kalandokat.”

Gratulálunk ennek az inspiráló párnak, és minden jót kívánunk ennek az édes, ötgyermekes családnak.

via