Érdekesség

A 82 éves Al Pacino találkozik a volt szerelmével, akit egykor feleségül akart venni: „Soha nem mondom, hogy soha”

Al Pacino nemrég találkozott volt barátnőjével, akit régebben feleségül akart venni. Pacino 82 évesen még mindig nem nősült meg, és ez a történet kérdéseket vet fel a második esélyekről és a szerelem tartós erejéről, ami minden bizonnyal megragadja a színész rajongótáborának figyelmét. Olvass tovább, hogy többet megtudj róluk.

Al Pacino és Lucila Solá a jelek szerint 7 évvel szakításuk után is közel állnak egymáshoz.

Szívmelengető pillanatban kapták lencsevégre a hollywoodi ikont, Al Pacinót, amint a szakadó esővel küzdött, hogy elérje volt szerelmét, Lucila Solát egy ebédre szóló randevúra Beverly Hillsben. Solá egy esernyővel védte őt az esőtől, a 82 éves színész pedig a nőre támaszkodott, hogy támogassa őt, miközben egy várakozó autóhoz mentek.

Lucila Solá feltűnő leopárdkabátba burkolózva vonta magára a bámészkodók tekintetét, amikor a feketébe öltözött, kócos hajsörényű volt szerelmét, Pacinót kísérte át az esőben Beverly Hillsben. Solá, a feltörekvő sztár, Camila Morrone édesanyja nemrég került be a hírekbe, amikor Morrone négyéves kapcsolata Pacino közeli barátjával, Leonardo DiCaprióval tavaly véget ért.

Annak ellenére, hogy kapcsolatuk ígéretesen indult, Solá és Pacino 4 év együttlét után szakítottak. De továbbra is közel maradtak egymáshoz! „Nagyon közel állnak egymáshoz, de nem így kellett lennie” – állítja egy forrás. Pacino 8 évtizedet élt le anélkül, hogy összekötötte volna valakivel az életét, de voltak olyan pletykák, hogy az egykori pár esetleg összeházasodik. „Soha nem mondom, hogy soha. Lehetséges” – nyilatkozta az Oscar-díjas színész. Ennek ellenére a dolgok nem csúcsosodtak ki abban, hogy házassági fogadalmat tegyenek.

Nem mindenkinek adatik meg, hogy szakítás után is egészséges kapcsolatban maradjon, de Al Pacino így tett.

Bár a pár számára nyilvánvaló volt, hogy összeférhetetlenek, sikerült tartaniuk a kapcsolatot, még 7 évvel a szakításuk után is. Pacino bebizonyította, hogy a kapcsolatokat nem az életkor határozza meg, hanem az, hogy milyen tanulságokat tanul azoktól az emberekből, akikkel találkozik.

via