Érdekesség

Rumer Willis elárulta, hogy fájdalomcsillapítás nélkül fog szülni

Rumer Willis, a hollywoodi ikon Bruce Willis lánya bejelentette, hogy barátjával, Derek Richard Thomas-al első közös gyermeküket, fájdalomcsillapítás nélküli szüléssel hozza világra. Mivel a szülés időpontja gyorsan közeledik, Rumer szorgalmasan készült a nagy napra, többek között medencefenék-gyakorlatokat végzett.

Rumer Willis a fájdalomcsillapítás nélküli szülésre való felkészülés jegyében a medencefenék-gyakorlatokat vizsgálja.

Ahogy közeledik a szülés időpontja, Rumer Willis elkezdett érdeklődni a medencefenék-gyakorlatok iránt, egy olyan terület iránt, amelyet korábban nem fedezett fel. Bár kezdetben meg volt ijedve, úgy döntött, hogy többet fog megtudni, és bábája és dúlája útmutatásával elkötelezi magát amellett, hogy felkészíti testét a fájdalomcsillapítás nélküli szülésre.

A gátmasszázs segít Rumer Willisnek csökkenteni a feszültséget.

Terhessége során Rumer Willis kipróbálta a gátmasszázst, hogy segítsen testének megtanulni ellazulni. Úgy találta, hogy ez megváltoztatta a helyzetet, mivel oldotta a medencefenék izmainak feszültségét, és felkészítette a szülésre.

Rumer megosztja, hogyan növelte a medencefenék-torna az önbizalmát a gyógyszer nélküli szüléshez.

A medencefenék-gyakorlatok révén Rumer Willis képes volt azonosítani a testében lévő feszültséget, és megtanulta, hogyan oldja fel azokat. Ez segít neki abban, hogy magabiztosabbnak és nyugodtabbnak érezze magát a fájdalomcsillapítás nélküli szülésre való felkészülésben.

Rumer Willis azt tanácsolja követőinek, hogy mielőtt kipróbálnák a medencefenék-tornát, konzultáljanak orvosokkal.

Bár Rumer Willis jótékony hatásúnak találta a medencefenék-gyakorlatot, arra kéri követőit, hogy konzultáljanak az orvosaikkal, mielőtt maguk is kipróbálnák. Minden terhesség és szülés egyedi, és fontos, hogy személyre szabott útmutatást és támogatást kapjanak.

via