Érdekesség

A 82 éves Roberto Cavalli hatodik alkalommal lett apa

Az ikonikus divattervező 82 évesen bizonyítja, hogy az apaságnak nincs lejárati ideje. Roberto Cavalli nemrég kisfiút köszöntött 38 éves barátnőjével. A fiuknak pedig egy sokatmondó nevet adott, a mögötte lévő történettől pedig libabőrösek lettünk.

Cavalli tele van örömmel.

Roberto Cavalli friss híreket adott barátnőjéről, Sandra Nilssonról és újszülött kisfiukról: „Sandra jól van, a baba, aki egy hete született itt, Firenzében, gyönyörű.”

A büszke apa hozzátette: „Igazán érzelmes volt látni őt közvetlenül a születése után.”

A babát a nagypapája után nevezték el.

A pár a Giorgio nevet adta kisfiuknak, a tervező édesapja előtt tisztelegve, akit 4 éves korában veszített el. Cavalli szerény körülmények közül származik, ahol édesapja egy bányában dolgozott, és elárulta, hogy nehéz volt felnőni.

Megjegyezte: „Nem volt könnyű gyerekkorom.” Azt is bevallotta, hogy fiatalkorában néma volt, és elárulta: „18 éves koromig nem beszéltem. De az élet kegyes volt hozzám (és megjutalmazott)… mindenért.”

A tervezőnek már nagy családja van.

A 82 éves férfi hatalmas nevet szerzett magának a divatiparban, és nagy családot alapított. Első házasságából, amely 10 évig tartott, már 2 felnőtt gyermeke van, és további 3 a második feleségétől, akivel 3 évtizeden át voltak házasok.

A tervező jelenlegi barátnője, Nilsson pedig a férfi 2010-es második válása óta mellette van. A pár 2014-ben kezdett randizni.

A szerelem nem ismer kort.

Bár a nő 45 évvel fiatalabb nála, a pár már hosszú évek óta együtt van, és kapcsolatuk most, hogy megalapították kis családjukat, még szorosabbá vált.

Az ikonikus tervező 2015-ben azzal bizonyította szerelmét, hogy egy privát szigetet vásárolt modell barátnőjének hazájában, Svédországban.

Apává válni áldás, és nincs korhatár, ha valaki gondoskodással és szeretettel árasztja el a babát.

via