Emberek Érdekesség

A fiatal anyát leszólta az edzőteremben egy idegen

A terhesség után újra formába lendülni igazi kihívás lehet. Még nehezebb, ha egy idegen illetlen megjegyzéseket tesz a ruhádra. Nemrégiben Kylen Suttnert, egy fiatal anyukát egy másik edzőterembe járó szégyenített meg, aki szerint nem volt megfelelő az, amit viselt. A találkozásuk vírusként terjedt el a TikTok-on, és Suttner tökéletes választ adott az idegennek.

Kylen Suttner egy fiatal anyuka és fitnesz influencer.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kylen FITNESS (@kylensuttner) által megosztott bejegyzés

A 21 éves Kylen Suttner 2021-ben kezdte fitnesz influencer karrierjét, amikor elkezdett posztolni az Instagramon. Azóta több mint 100 000 követője van a platformon, valamint közel félmillió a TikTokon. Emellett egy kisfiú anyukája, és dokumentálta a szülés utáni fitneszútját, valamint más fitneszkihívásokat, amelyekhez csatlakozott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kylen FITNESS (@kylensuttner) által megosztott bejegyzés

Az egyik rendszeres edzése során nem túl kellemes találkozása volt egy idegennel.

A fiatal influencer éppen az egyik edzése közepén volt, amikor egy idegen közeledett felé. A nőnek nem tetszett, hogy Suttner sportmelltartót viselt. „Tényleg azt hiszed, hogy ebben a ruhában járkálhatsz az edzőteremben?” – volt az első dolog, amit az idegen Suttnernek mondott.

Suttner tökéletes választ adott a nőnek.

Bár először zavarba jött, Suttner egyszerűen igennel válaszolt a nő kérdésére, aki ezután felsorolta a többi dolgot is, amit a fiatal anyuka öltözködésében rossznak talált. Szerencsére a beszélgetés hamar véget ért, de nem azelőtt, hogy az idegen azt mondta volna Suttnernek, hogy „legközelebb vegyen fel egy pólót”.

A videó több ezer lájkot és támogató kommentet kapott a TikTok-on.

@kylensuttner guess it’s time to build a home gym #gym #gymkaren #publicgym #publicgyms #postpartum #postpartumbody #postpartumrecovery #gymtime #workout #liftingweights #publicgymproblems #publicgymprobs #publicgyms #karen #karenvideos #karensgoingwild #karensoftiktok #karentok #karensgonewild #karenontheloose ♬ original sound – Kylen Suttner

Kylen Suttnernek sikerült lencsevégre kapnia a találkozást, és közzétette a TikTok-csatornáján, ahol vírusként terjedt. A rajongói értetlenül álltak a szokatlan helyzet előtt, és azon, hogy az idegen miért gondolta úgy, hogy joga van azt mondani Suttnernek, hogy takarja el magát. „Nagyon jól kezelted a helyzetet. Én elvesztettem volna rajta a fejem. Annyira sajnálom!” – írta az egyik kommentelő, míg valaki más így csodálkozott: „Szó szerint SOKKOT kaptam. Micsoda pofátlanság, hogy ez a lány ilyet mondott?!?”

via