Emberek Érdekesség

Kim Basinger nagymama lett, hiszen Ireland Baldwin megszülte első gyermekét

Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, Ireland Baldwin most először lett anyuka. Az amerikai divatmodell május 18-án adott életet gyermekének, és az örömhírt az Instagramon osztotta meg, a baba szép nevével együtt.

Kislány lett!

Ireland Baldwin és André Allen Anjos, a RAC művésznéven ismert zenész egy kislány büszke szülei. Ő a pár első gyermeke, és az Instagram-poszt szerint, amelyben a pár bejelentette a születést, Hollandnak nevezték el.

Ireland a terhessége alatt őszinte betekintést engedett a nyilvánosságnak, és gyakran megosztotta a közösségi médiában, hogyan érzi magát. „A terhesség nehéz. Annyi mindent kivesz belőled. Erre nem álltam készen” – írta az Instagramon. „Alábecsültem, hogy a terhesség milyen nehéz lesz az elmémnek és a testemnek”.

A modell azonban arról is gondoskodott, hogy kifejezze azt az örömöt is, amit a gyermekvállalás miatt érez. „Mindez nem tükrözi, mennyire izgatott vagyok, hogy az anyukája lehetek” – tette hozzá. „Mindez még mindig megéri, de nem baj, ha beismerem, hogy milyen nehéz és ijesztő lehet az egész”.

Kim Basinger 69 évesen nagymama lett.

Ireland Baldwin az egykori modell és színésznő Kim Basinger egyetlen gyermeke, aki Alec Baldwin színésszel való kapcsolatából született. Ők ketten a Fogd a nőt és fuss! című film forgatásán ismerkedtek meg, ahol szerelmespárt játszottak, és végül 1993-ban összeházasodtak. Válásukat 2002-ben véglegesítették.

Úgy tűnik, Basinger és lánya közel állnak egymáshoz, hiszen a közösségi médiában gyakran osztanak meg egymásnak dedikált posztokat. 2023. május 15-én Basinger egy gyerekkori fotót posztolt Ireland-ről, egy érzelmes felirattal együtt. „A legjobb dolog, amit valaha is tenni fogok az életemben, hogy bármi közöm volt ahhoz, hogy ezt a kis lelket a világra hoztam” – írta. „Az, hogy az anyukája lehetek, minden boldogságot, minden örömöt elhozott nekem, és meghatározta a szeretet mélységeit, mélyebbet, mint a legmélyebb óceán”.

A színésznő izgatottságáról is tanúbizonyságot tett, amiért nagymama lett, unokájára úgy utalt, mint „a következő kislány a sorban”. Ireland egy szívhez szóló kommenttel viszonozta a szeretetet: „Téged szeretlek a legjobban”.

Izgatottan várjuk, hogy a kis Holland végül hogyan fog kinézni, a szüleire vagy éppen a nagyszüleire fog hasonlítani. A szórakoztatóipar világában ugyanis sok híres személyiség unokájáról derül ki, hogy kiköpött mása a celeb nagyszüleinek.

via