Érdekesség

A gyerekek nem hajlandóak elengedni a dadust, akit szeretettel „Mamának” hívnak, a szülők pedig kritikával néznek szembe

Egy szívmelengető, mégis keserédes pillanatban, amelyet videóra rögzítettek, egy csapat gyerek és szeretett dadájuk közötti kötelék kerül a középpontba, amikor az érzelmek a szívből jövő búcsú során elszabadulnak. A megható jelenet úgy bontakozik ki, ahogy a gyerekek, akik nem akarnak megválni az életük szerves részévé vált gondozónőtől, könnyes szemmel kapaszkodnak belé.

Az ikreknek, Mariának és Cataleyának sok követője van a közösségi médiában.

Az ikreknek, Mariának és Cataleyának fiatal koruk ellenére máris nagy követőtábora van a közösségi médiában. A TikTok-on körülbelül 2,8 millió követőjük van, a YouTube-on pedig 1,7 millió feliratkozójuk. Online jelenlétük ablakot nyit a család mindennapi kalandjaira és interakcióira.

Több mint öt éve Rosie, a dadájuk állandó és gondoskodó jelenlétet biztosít a gyerekek életében. Kötődésük érzelmi mélységét szemléletesen megörökítette egy videó, amely a gyerekek és Rosie közötti szívből jövő búcsút dokumentálja, és amely lenyűgöző, 9 milliós nézettséget ért el.

A gyerekek Rosie-t „mamának” hívják, és családtagként szeretik.

A gyerekek és Rosie közötti szeretetteljes kötelék túlmutat a hagyományos gondozói kapcsolaton, mivel a családjuk szerves részeként fogadják el őt. A gyerekek szeretetteljesen „mamának” szólítják Rosie-t, ami sajnos kritikát váltott ki a biológiai anyával szemben.

A kommentekre reagálva az anyuka egy Instagram-videón keresztül reagált az aggályokra, és azt állította: „Mindenkinek, aki kritizál engem mint anyukát, egy dolgot tudnia kell: amikor Rosie-t mamának szólítják, rájövök, hogy a megfelelő személyt választottam, aki vigyáz a gyerekeimre, amíg én nem vagyok ott”. A kijelentés aláhúzza az anya bizalmát Rosie gondoskodó szerepében, és azt, hogy a család közösen megérti azt az egyedülálló és szeretetteljes dinamikát, amelyet megosztanak egymással.

Búcsúzóul az anya megosztott néhány megható szót a közösségi média platformjaikon, kifejezve: „Viszlát Rosie, a dadus, a nővér, a barát és a második anya”. Egy másik bejegyzésben az anyuka a Rosie és a gyerekek közötti egyedülálló és szeretetteljes köteléket ünnepelte, megosztva a következő érzést: „Dupla anyukák, dupla szeretet”. Ez az elismerés még inkább hangsúlyozza a család mélységes szeretetét és bizalmát, amit Rosie iránt tanúsít.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jinan abou taam (@maria_and_cataleya) által megosztott bejegyzés

via