Érdekesség

„A hivatalos nevem Mrs. Affleck” – Jennifer Lopez megvédi a döntését, hogy felvette Ben vezetéknevét

Jennifer Lopez nemrég bombát robbantott, amikor elárulta, hogy a hivatalos neve Jennifer Affleck lett, miután feleségül vette nem kevésbé híres kedvese. Azonban azok számára, akik az erős és független nő megtestesítőjének tartják, kissé furcsának tűnhet, hogy a hagyományos nemi szerepek követése mellett döntött. Ezért úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra tisztázza a dolgokat.

A Vogue-nak adott interjújában a legendás énekesnő részletesen beszélt arról, miért döntött úgy, hogy felveszi férje vezetéknevét, és kitért az ezzel járó vitákra is. Azzal kezdte, hogy „Az emberek továbbra is Jennifer Lopeznek fognak hívni. De a hivatalos nevem Mrs. Affleck lesz, mert össze vagyunk kötve. Férj és feleség vagyunk.”

Úgy tűnik, néhányan megkérdőjelezték Jennifer feminista álláspontját, sőt, azt is felvetették, hogy Afflecknek kellett volna megváltoztatnia a nevét Ben Lopezre. De már a puszta gondolat is hihetetlenül helytelennek tűnt számára: „Nem! Ez nem hagyományos. Nincs benne semmi romantika”.

Valójában Lopez nagyon is hagyományos típus, különösen, ha házasságról van szó, így mindent jól akart csinálni. A férjével való közös nevet már önmagában is erőt adónak tartja, és így magyarázza: „Olyan, mintha ez egy hatalmi lépés lenne, érted, mire gondolok? Nagyon is én irányítom a saját életemet és sorsomat, és nőként és emberként is erősnek érzem magam”.

Végül az énekesnő azt szeretné, ha a nemtetszést hangoztatók egyetértenének vele, mert ő nem is lehetne boldogabb a döntése miatt. „Egyszerűen úgy érzem, hogy ez romantikus. Számomra még mindig magában hordozza a hagyományt és a romantikát, és talán én egyszerűen ilyen lány vagyok” – mondta.

Bár Affleckék ragaszkodnak ahhoz, hogy a házasságuk nagyon is hagyományos, azért rajonganak egy kis érdekesség iránt. A szerelmespár kötődése olyan erős, hogy még tetoválást is csináltattak maguknak, ami arra ösztönöz minket, hogy reméljük, mindannyian megtaláljuk azt a különleges személyt, akivel ugyanezt megtehetjük.

via