Érdekesség

Az 53 éves Jennifer Lopez bátor videóban kápráztat el minket, amikor megosztja meglepően megfizethető szépségtrükkjét

Nulla sminkkel és filterek nélkül is a tökéletesség mintaképe volt J.Lo, amikor megosztotta szépségápolási rutinját. A sztár elárulta azt a meglepően megfizethető terméket is, ami segít neki abban, hogy még lenyűgözőbb legyen a csillogó vörös szőnyeges eseményeken.

Őszinte bepillantás a rutinjába

Lopez egy Get-ready-with-me (készülj velem) videót osztott meg az Instagramon, közvetlenül az idei Met-gála nagy estéje előtt. És nem szégyellte elkezdeni azzal, hogy megmutatta több millió követőjének teljesen természetes arcát és alkalmi öltözékét.

A művésznő lazán, selyem trikóban és hátrafogott hajjal jelent meg.

Mindenáron távol tartja magát a naptól.

Azzal kezdte, hogy a saját termékcsaládjából származó szépségszérumot kent az arcára és a nyakára a ‘gyönyörű ragyogásért’.
Ezután SPF 30-as fényvédő faktorral kente be magát, és gondoskodott arról, hogy tisztázzon egy vele kapcsolatos tévhitet.

A sztár megjegyezte: ‘Az emberek azt gondolják rólam, hogy bronzos vagyok, és mindig a napon vagyok, meg ilyenek. De az igazság az, hogy nem sokszor napoztam. A továbbiakban kifejtette, hogy ehelyett ‘önbarnítót és bronzosítót’ használ, és ragaszkodott ahhoz, hogy a naptól való távolmaradás és a mindennapos fényvédő használat kulcsfontosságú.

Mindenki hozzájuthat ehhez a szépségápolási cikkhez.

És egy másik érdekes tipp, ami kiderült a videóból, hogy A Wall Street pillangói sztárja műszempillát használ, ami mindössze 8 dollárba kerül, és bármelyik hagyományos drogériában beszerezhető.

Olyan ragyogóan nézett ki, mint mindig

Az esti megjelenésről szólva sminkese, Ash K Holm elmondta, hogy ‘fülledt és éteri’ sminket választottak, és ‘a sminken keresztül hagyta ragyogni a természetes szépségét’.

Lopez a Met-gálán egy nyakbakötős felsőben és rózsaszín selyemszaténszoknyában forgatta el a fejeket, de az emberek hamar észrevették, hogy egy fontos személy nem volt ott vele.

via