Érdekesség

A „Jóbarátok” sztárja, Matthew Perry 54 éves korában elhunyt, és a részletek lesújtóak

Matthew Perry színész 2023. október 28-án hunyt el Los Angeles-i otthonában. Az 54 éves sztár, akit leginkább a Jóbarátok című sikersorozat tíz évada alatt Chandler Bing szerepéről ismerhettünk meg, megrendülten hagyta maga után rajongóit. A haláláról kiderülő részletek még tragikusabbá teszik a veszteséget.

Szomorú nap

A TMZ által közvetített információk szerint, amelyek a bűnüldöző szervek bennfenteseinek információira hivatkoznak, a sztárt Los Angeles környéki rezidenciáján találták meg holtan szombaton. A hírek szerint Perry úgy tűnt, hogy a jakuzzijába fulladt bele.

A források szerint a mentők gyorsan a helyszínre érkeztek, mivel szívmegállásról érkezett bejelentés.

A tehetséges színész

Perry a legnagyobb elismerést Chandler Bing megformálásával érte el a 90-es évek rendkívül népszerű szitkomjában, amely 10 évadon át, összesen 234 epizódot élt meg. Karaktere a rajongók kedvencévé vált, és Perry alakítása, valamint jellegzetes modorossága és ikonikus mondatai továbbra is világszerte inspirálják a rajongókat, akik újraalkotják és parodizálják őket.

A Jóbarátok mellett az 54 éves színész olyan népszerű filmekben is szerepelt, mint a Megint 17, a Bérgyilkos a szomszédom és a Bolond szél fúj.

Egy meggyötört lélek

A színész az utóbbi időben visszavonult a nyilvánosságtól, utolsó színészi szerepvállalása egy 2017-es tévés minisorozatra nyúlik vissza.

Bár a képernyőn megjelenő karaktere barátságosságot és vidámságot sugárzott, Matthew a reflektorfénytől távol jelentős személyes nehézségeket élt át, többek között akkor is, amikor Chandlert alakította a képernyőn.

A tavaly megjelent memoárjában őszintén beszélt életének erről a kihívásokkal teli időszakáról. Ebben részletesen beszámolt a nehézségekről, amelyekkel szembe kellett néznie, beleértve a sorozatban töltött idő alatti jelentős súlyingadozását is.

A tragikus hír ellenére a szeretett színész még sokáig a szívünkben marad.

via