Érdekesség

Matthew Perry elmondta, hogyan szeretné, ha emlékeznének rá, ha egyszer meghalna

Matthew Perry nem akarta, hogy a Jóbarátok című sikersorozat legyen az első dolog, amiről az emberek beszélnek, miután megtudták, hogy meghalt. Ezt egy 2022-es interjúban tette világossá, ahol azt is megemlítette, hogy pontosan hogyan szeretné, ha mások gondolnának rá, miután elhunyt.

2022-ben Matthew Perry interjúk sorozatával népszerűsítette a Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című memoárját. Ugyanezen év novemberében élőben, közönség előtt készített vele interjút Tom Power. Beszélgetésük során a színész megnyílt arról, hogyan szeretné, ha emlékeznének rá, amikor meghalt.

„Szeretném, ha úgy emlékeznének rám, mint valakire, aki jól élt, jól szeretett, kereső volt” – mondta Perry. „És a legfőbb dolga az, hogy segíteni akar az embereken. Ezt szeretném.”

Perry azt is hangsúlyozta, hogy nem akarja, hogy a Jóbarátokban a szeretett Chandler Bing szerepéről beszéljenek csak az emberek. „Amikor meghalok, nem akarom, hogy a Jóbarátok legyen az első, amit emlegetnek. Azt akarom, hogy ez legyen az első dolog, amit emlegetnek” – magyarázta, utalva arra, hogy munkájával segít az embereknek kijózanodni. „És ezt fogom bizonyítani életem hátralévő részében.”

Amikor megkérdezték tőle, hogy melyik dal jut eszébe élete történetének fő témájaként, Peter Gabriel és Kate Bush Don’t Give Up című dalát nevezte meg.

A színészre október 28-án találtak rá Los Angeles-i otthonának jacuzzijában, és a Los Angeles-i tűzoltók kiérkezésekor halottnak nyilvánították. A rablási gyilkossági osztály előzetes vizsgálata nem tárt fel traumára utaló jeleket, és halálának hivatalos oka a halottkém vizsgálatára vár.

A színész 54 éves volt, és sikeres filmekkel, tévéműsorokkal és mindenekelőtt emberbaráti munkájával teli örökséget hagyott maga után.

Amikor a szórakoztatóipar szereplői elhunynak, különösen, ha filmes vagy televíziós munkássággal foglalkoztak, gyakran különleges dedikációval tisztelegnek előttük. Valójában sok ikonikus filmet dedikáltak valakinek, hogy így tartsák életben az emlékét.

via