Állatok Érdekesség

A kutyám csontig rágta a lábujjamat, miközben aludtam, és megmentette az életemet

A 64 éves David Lindsay Cambridge-ben él. A férfi egy nap arra ébredt rémülten, hogy kutyája a lábujját rágja. Bármilyen szörnyűnek is tűnik, a férfi lábujja szó szerint csontig le lett rágva. A történet azonban váratlan fordulatot vett, ugyanis David kutyája szó szerint megmentette a férfi életét.

Egy hétköznapi reggel felfordulást hozott David életébe.

David Lindsay Cambridge-ben élő, nyugdíjas építési vállalkozó. Elmesélte, hogyan ébredt egyszer rémülten arra, hogy szeretett kiskutyája „csontig” rágta a nagylábujját.

A férfi elmondta, hogy a felesége kiabálására ébredt fel, amikor a házuk kanapéján aludt, és azt vette észre, hogy hiányzik a jobb nagylábujja.

A lábujjában lévő csontot a kutyája, Harley eltörte, miközben a férfi aludt.

A kutya szó szerint megmentette gazdája életét.

A horrorisztikusnak tűnő eset igazi életmentőnek bizonyult. Az orvosok később felfedezték, hogy David azért vesztette el a lábérzetét, mert két artéria elzáródott a lábában.

A sérülés és a sokk ellenére David, aki öt lány édesapja és 11 gyermek nagyapja, nem akar megszabadulni a csintalan kutyától, mert az nyilvánvalóan megmentette az életét.

Harley csínytevésének köszönhetően a gazdája most stenteket kap, amelyek megnyithatják az artériákat, és helyreállíthatják David végtagjainak keringését.

És nem ez az első eset, amikor a kutyák bebizonyították, hogy képesek életet menteni. Van egy másik eset is, amikor egy szamojéd kutya megállította a forgalmat, hogy figyelmeztesse az embereket, hogy a gazdája rohamot kapott.

via