Állatok Érdekesség

A megrémült emberek „mutánsnak” nevezik a puffadt mellkasú és hosszú lábú galambot

Egy nemrég készült TikTok videó, amely egy különös galambot mutat be, egyszerre lenyűgözte és idegesítette a nézőket. A felvételen egy laboratóriumi kísérletre emlékeztető madár látható, abnormálisan hosszú lábakkal és felfújt mellkassal. Meglepő módon ez a mutáns galamb több centivel magasabb, mint hagyományos társai. A bizarr látvány széles körben figyelmet keltett, és világszerte megragadta az embereket.

Egy nemrégiben felkerült vírusvideó zavarba ejtette és kíváncsivá tette a felhasználókat. Az Egyesült Királyságban forgatott videót a @pigeonstv TikTok-fiókon osztották meg, bemutatva a rendkívüli madárlényt. A felvételen egy hatalmas madár látható, megnyúlt lábakkal, felfújt mellkassal és összességében furcsa megjelenéssel. Ez a „mutáns galamb” vihart kavart az interneten, magával ragadva a felhasználókat és széleskörű kíváncsiságot keltve.

A felvétel gyorsan elképesztő 18 millió megtekintést, 42 ezer kommentet és 1,7 millió lájkot gyűjtött össze.

A közhiedelemmel ellentétben a madár nem mutáns, hanem egy különleges fajtához, az angol begyes galambhoz tartozik.

Ez a figyelemre méltó háziasított fajta az Egyesült Királyságban őshonos. A figyelemre méltóan nagy termetéről, végtelenül hosszú lábairól és tollas lábáról híres fajta olyan jellegzetes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek rabul ejtik a rajongókat. A videón a madár kecsesen sétál egy kerítés mentén, mellkasa feltűnően kidülledt, ami még inkább hangsúlyozza fenséges jelenlétét.

via