Érdekesség

Egy fehér anya és félig jamaicai partnere különböző bőrszínű ikreket köszöntenek

Miután ritka, eltérő bőrszínű ikreknek adott életet, egy anya megdöbbent, ami miatt gyakran kérdezősködtek a kapcsolatáról. Merüljünk bele a történetébe, hogy megértsük, hogyan történhetett mindez.

Chantelle Broughton gyakran szembesül kérdésekkel ikrei, Ayon és Azirah miatt, akiknek eltérő a bőrszínük. Az ikrek figyelemre méltó egy a millióból esetet mutatnak be.

„Annyira örülök, hogy olyanok, amilyenek – a mi saját, egyedi kis családunk” – mondta.

Chantelle döbbenete csak fokozódott, amikor Ayon fia világos bőrrel és zöld szemmel született meg, majd ezt követte Azirah lánya születése, aki feltűnően sötétebb bőrszínnel és barna szemmel rendelkezett.

Az anya továbbá elmondta: „Azirah születésekor kissé sötétebb volt, de nem igazán lehetett észrevenni. Most, ahogy teltek a hetek, eljutott arra a pontra, hogy sötétebb, mint az apja”.

A segédápoló Chantelle, bár látszólag kaukázusi származásúnak tűnik, nigériai anyai nagyapja miatt vegyes rasszúnak vallja magát. Ezzel szemben a gyerekek apja, Ashton jamaicai és skót gyökerekkel büszkélkedhet.

Chantelle, a háromgyermekes édesanya elárulta, hogy míg az ikrek születésükkor viszonylag hasonlónak tűntek, Azirah bőrszíne a következő hetekben fokozatosan mélyült. Ahogy az ikrek elérték a négy hónapos kort, személyiségük jelentősen eltért egymástól, mégis úgy tűnik, harmonikus köteléket alkotnak.

Chantelle megjegyzi, hogy amikor kiviszi az ikreket, sok figyelmet vonzanak. Humorosan azt találgatja, hogy az emberek talán azt feltételezik, hogy különböző apjuk van. Azt mondja, hogy az emberek meg is állítják, és megkérdezik, hogy mindketten az övéi-e.

via