Érdekesség

A nő panasza a „vízálló” kabátról vírusszerűen terjedt, és a cég EPIKUS választ adott neki

A texasi Jennifer Jensen a TikTok-on osztotta meg tapasztalatait, és mesélt a 30. születésnapja alkalmából Új-Zélandon töltött túra-kalandjáról. Hogy felkészüljön a túrája során várható heves esőzésekre, vett egy vízálló esőkabátot. Sajnálatos módon, amikor elkezdett esni az eső, rájött, hogy a kabátja egyáltalán nem vízálló.

@fannypack310 @thenorthface ♬ original sound – Jenn Jensen

„Pár napja vettem ezt az ‘esőkabátot'” – kezdte a videót, elárulva, hogy kifejezetten az állítólagos vízálló képessége miatt vette a kabátot – „100%-ig biztos vagyok benne, hogy odakint esik az eső, és én csuromvizes vagyok”.

Szünetet tartva, hogy bemutassa Új-Zéland festői táját, közvetítette, hogy nem az volt a szándéka, hogy visszatérítést kérjen. Ehelyett egy egyedi kérése volt a márkához: „tervezze újra ezt az esőkabátot, hogy vízálló legyen, és expressz-szállítással szállítsa fel az új-zélandi Hooker Valley Lake tetejére, ahol várni fogok rá”.

A panaszos videó gyorsan vírusként terjedt, több mint 11,6 millió megtekintést és számos kommentet ért el. A közönség rámutatott a híres ruházati márka feltűnő hallgatására. A márka hallgatását azonban egy epikus marketingvideóval törték meg.

@thenorthface Replying to @Timbrodini We were busy express delivering @Jenn ♬ Lisztomania – Instrumental – Phoenix

Válaszul a márka egy videót osztott meg a TikTok-oldalán, amelyen látható, ahogy egy munkatárs (Jossi Wells síelő álruhában) egy piros kabátot visz el egy új-zélandi helyi üzletből. A videó ezután bemutatta, ahogy az alkalmazott helikopterre száll, hogy találkozzon Jensennel, és átadja neki az új kabátot.

A képaláírás így szólt: „Elfoglaltak voltunk azzal, hogy expresszel szállítsuk Jenn kabátját a hegy tetejére. Köszönjük a segítséget, Jossi!” Ez a poszt több mint 4 millió megtekintést és több ezer kommentet gyűjtött, köztük Jensen elragadtatott válaszát: „Srácok, ti határozottan segítettetek nekem. Adunk egy esélyt az új dzsekinek a következő esős napon a túrámon” – fejezte ki.

via