Emberek Érdekesség

„Hagyja békén az arcát” – Lady Gaga legújabb megjelenése vitát vált ki

Lady Gaga újra összejött Bradley Cooperrel, aki a Csillag születik című filmben a képernyős szerelme, és a képernyőn kívüli, valós életben is barátja, legújabb filmje, a Maestro premierjén. Annak ellenére, hogy nem vett részt a filmben, azért jött el, hogy meglepetésszerű megjelenésével feltétlen támogatásáról biztosítsa Coopert. Gaga bemutatta új és magával ragadó külsejét, a rajongók pedig lelkesen kritizálták.

Embed from Getty Images

A fenti képen: Carey Mulligan, Bradley Cooper és Lady Gaga.

A film bemutatójára Lady Gaga egy Alexander McQueen fekete öltönyt viselt, hímzett és gyöngyös orchideákkal, melyet Jimmy Choo Ellipse clutch táskával párosított. Míg sokan csodálták, hogy szeretetet mutat Cooper felé, a nyilvánosságban kritikus vita bontakozott ki Gaga arcával kapcsolatban.

A most 37 éves Lady Gaga korábban elárulta, hogy nem esett át semmilyen plasztikai műtéten, de még 2013-ban bevallotta, hogy megszállottja volt az arcinjekcióknak. Hála egy aggódó barátjának, aki észhez térítette, megszabadult ettől a szokásától.

Embed from Getty Images

A rajongók nem vesztegették az időt Gaga kritizálására, arra biztatva őt, hogy „hagyja békén az arcát”, mások pedig nosztalgiának adtak hangot, mondván: „Még csak 37 éves, nem tudom, miért érezte úgy, hogy ennyi botoxra és töltőanyagra van szüksége. Régen olyan csinos volt, de most úgy néz ki, mint egy viaszszobor”.

Cooper is szembesült a rajongók kritikájával, akik észrevették az arcán a változásokat, és azt javasolták, hogy mindkét sztárnak kevesebb töltőanyagot kellene használnia.

Amikor a hírességek a nyilvánosság állandó figyelme alatt élik az életüket, minden cselekedetük aprólékos kritika tárgyává válik. Természetes, hogy néhány hónap alatt bárkinek, beleértve téged és engem is, észrevehető változásokon megy keresztül a külseje, és e változások mögött meghúzódó okok személyesek, amelyeket tiszteletben kell tartani.

via