Érdekesség

A nő szerelmi története, aki generációk szívét rabolta el, miközben 56 éve él házasságban Mr. Igazival

A jelenlegi trendek olyan gyorsan változnak, hogy a hírességeknek nehéz hosszú ideig megtartaniuk rajongóik szívét. Míg például az egyik generáció nem tudott betelni a 80-as évek sztárjaival, addig a fiatalabbaknak már egészen más bálványaik vannak. Van azonban néhány olyan híresség, akik úgy tűnik, képesek megfelelni hírnevüknek, és úgy tűnik, rajongóik száma évről évre tovább nő.

Nem hagyhattuk ki a lehetőséget, hogy meséljünk Dolly Partonról, egy olyan nőről, aki nemcsak bálvány lett, hanem népszerűségét arra is felhasználta, hogy jobbá tegye a világot.

Az ő útja a sikerhez: ahol akarat van, ott út is van.

Dolly családja minden volt, csak gazdag nem, és 12 gyermekük volt. Hogy egy példát mondjunk, az orvosnak, aki világra segítette, pénz helyett egy zsák kukoricaliszttel fizettek. De mindig nagyot álmodott, első közönsége a tanyasi állatok voltak, akiknek dalokat énekelt, és elképzelte, hogy egyszer majd igazi rajongóknak énekel.

A családja észrevette, hogy mennyire komolyan veszi a zenét, ezért a nagybátyja megtanította gitározni, és elvitte különböző helyekre énekelni. Ilyen elhivatottsággal és önbizalommal Dolly már azelőtt szerepelt a tévében, hogy saját tévéje lett volna.

Miközben keményen dolgozott, hogy lépésről lépésre feljusson a hírnév létráján, sokan felfigyeltek a stílusára, amihez gyakran merész ruhák társultak. Vonzódott az élénk színekhez, a csillogáshoz és az égig érő hajhoz, ő maga viccelődött azzal, hogy sok pénzbe kerül ilyen olcsón kinézni.

Csillogó stílusa mögött egy nagyon is őszinte személyiség rejlik.

Ne zavarjon meg a csillogó külseje, mögötte egy nagyon kedves ember rejtőzik. Ahogy egyik dalában írta: „Én csak egy Backwoods Barbie vagyok push-up melltartóban és magassarkú cipőben. Lehet, hogy mesterkéltnek tűnök, de ahol számít, ott valódi vagyok”.

Őszintén szereti az embereket, és ezt érzik is. Egy férfi, aki nem tudott nem beleszeretni, életre szóló szerelmévé vált. Dolly mindössze 18 éves volt, amikor megismerkedtek, és idén 56 éves házasságukat ünneplik. Látszólag annyira különböző személyiségek, és mégis Dolly és Carl jellemének szinte minden aspektusa kiegészíti a másikat.

Az ő titka az élethosszig tartó házassághoz

„Keress magadnak olyan társat, aki úgy támogat, mint az én Carl Deanem!” – írta az Instagram-oldalán. Úgy szerették és gondoskodtak egymásról, hogy közben nem feledkeztek meg egymás függetlenségének fontosságáról. Míg párja inkább távol tartja magát a reflektorfénytől, mindketten élvezik, hogy együtt tölthetik az időt, és egyszerűen csak egyszerűek, önmaguk lehetnek.

Igyekszik pozitív változást hozni a világba.

Dolly az emberek feletti hatalmát arra használja, hogy pozitív változást hozzon. Például a Dollywood Alapítvány kitalált egy tervet, hogy egy tanulótárs program segítségével elkezdjék javítani a fiatalok életét. Ezen kívül Dolly felajánlotta, hogy minden érettségiző diáknak személyesen fizet, ha a diák és a haverja is leérettségizik. A lemorzsolódási arány 30%-ról 6%-ra zuhant.

Nemrégiben a vidámparkját az Egyesült Államok egyik legjobb közepes méretű munkaadójának nevezték. Nem csoda, hogy 2021-ben felkerült a Forbes 100 legbefolyásosabb ember listájára. Ebből az alkalomból keresztlánya, Miley Cyrus írt egy kedves méltatást, amelyben Miley emlékeztetett minket arra, hogy Dolly hírneve nem parókákon és szilikonon alapul, hanem embereket irányít, és ezt büszkén teszi.

Te is Dolly rajongója vagy? Milyen más hírességről olvasnál még szívesen?

via