Érdekesség

A plus-size modell felszólal a kegyetlen megjegyzések ellen, amelyek szerint a barátja „túl dögös” hozzá

Michelle Nayla egy plus-size modell, aki nem fél attól, hogy az interneten is megmutassa magát. Nemrég a modell TikTok-on található videói vírusszerűen terjedtek el, amikor a barátja elkezdett csatlakozni hozzá. Sokan nem hitték el, hogy ők ketten egy párt alkotnak, és néhány kegyetlen kommentben azt állították, hogy a férfi túl dögös ahhoz, hogy randizzon vele. Michelle azonban a legtökéletesebb módon vágott vissza a gyűlölködőknek, és megvédte kapcsolatát.

Michelle Nayla egy plus size modell, aki a testpozitivitásról beszél a közösségi médiában.

A modell mindig is elég nyíltan beszélt a testpozitivitás támogatásáról az interneten. Megfogadta, hogy szabadon éli az életét anélkül, hogy az emberek kommentjei miatt aggódna. „Egy nap majd mesélhetek a gyerekeimnek az anyukájukról, és arról, amikor 25 évesen Görögországban a legjobb életét élte bikiniben, függetlenül attól, hogy milyen volt a teste” – írta egyik videójában.

Időnként cuki TikTok-videókat készít a barátjával.

Ők ketten azután lettek egy pár, hogy Michelle barátja két évig próbált randizni vele, még kézzel írt szerelmes leveleket is küldött neki. Időnként olyan videókat posztol, amelyekben a férfi is szerepel.
Az egyik videóban ketten együtt edzenek, a felirattal: „POV: egymás motivációjaként úgy érzed, hogy bármit megtehettek együtt”.

Az emberek azonban gyorsan ítélkeztek és kegyetlen megjegyzéseket tettek a két emberrel szemben.

Voltak, akik elég negatívan nyilatkoztak a barátjával közös videóinak kommentjeiben. Az egyik kommentelő azt írta: „Ő nem a barátja, csak a videó miatt csinálta. Nekik csak ez a videójuk van az Instagramon nulla”. Egy másik hozzászóló pedig azt írta: „Annyira furcsa, hogy az emberek olyan emberekkel akarnak randizni, akiket tényleg kedvelnek, nem a kinézetük miatt”.

A negatívumok ellenére mások azonnal a védelmére keltek.

A negatívumok ellenére a többség azonnal a védelmére kelt, az egyik komment szerint: „Az embereket annyira zavarja, hogy mások boldogok és kapcsolatban vannak”. Egy másikban valaki azt írta: „Ki nem állhatom a gyűlölködőket. Csajszi, olyan aranyosak vagytok mindketten”.

Egy támogató rajongó még azt is mondta: „Őszintén szomorú, hogy vannak emberek, akik így viselkednek. Egyértelmű, hogy őrülten féltékenyek rád. Ne hagyjátok, hogy a közeletekbe férkőzzön.”

A modell a legjobb választ adta a trolloknak.

Michelle visszavágott a gyűlölködőknek a maga módján, egy barátjával készült videó feliratában ezt írta: „Csókok a jól fizetett színészemmel #pár”. Egy TikTok videóban pedig egy inspiráló üzenetet is közzétett a plus size emberek számára: „Ne hagyd, hogy a testképed határozza meg, hogyan érdemled meg, hogy szeressenek. Megérdemelsz minden figyelmet, figyelmességet és pillangót, függetlenül a testméretedtől”.

via