Érdekesség Film

Szusit szolgáltak fel A kis hableány premierjén, és az emberek helytelennek tartották

A Kis hableány legjobban várt élőszereplős változata már világszerte a mozikban. Mielőtt azonban mindenki megnézhette volna, premierpartikat adtak különleges vendégekkel. Egy étkezési döntés azonban mindenkit meglepett.

A kis hableány élőszereplős változata ugyanazt a cselekményt követi, mint az eredeti, 1989-es animációs film. Ariel egy fiatal, kalandvágyó sellő. Rengeteg tengeri barátja van, mint például Ficánka, a hal, és Sebastian, egy kedves rák.

A sok kedves és társaságkedvelő tengeri lény megjelenítésével nem számítottunk arra, hogy szusit fogunk enni a film nézése közben. De egy EUA premieren pontosan ez történt. És az emberek megdöbbentek.

Egy vírusszerűen terjedő TikTok-videón láthatjuk, ahogy egy tányér szusit adnak a moziban. A videó szerzője megemlítette: „Sötét dolog szusit adni nekünk A kis hableány premierjén”.

Néhány komment követte a felháborodást. „Nyugodj békében Ficánka” – áll az egyik kommentben. Míg mások megemlítették, hogy úgy néz ki, mintha Ariel barátait ennék meg.

Vajon ez egy PR lépés volt, vagy csak egy rossz véletlen egybeesés? Soha nem fogjuk megtudni. Azt viszont tudjuk, hogy alig várjuk, hogy megnézzük a filmet és még egyszer láthassuk Ariel hercegnőt.

via