Érdekesség

A rendkívül hosszú szőke hajú baba vihart kavart az interneten (további fotók)

Alig három hónapos korában ez a baba magával ragadó szenzációvá vált Angliában, és ezrek figyelmét keltette fel. A kis David érkezése azonnal felkeltette sokak érdeklődését, mivel sűrű, szőke fürtjei szembeszálltak a konvenciókkal. Az internet hamar lángra lobbant a lelkesedéstől, amikor a fotóik vírusszerűen terjedtek.

Ismerd meg a kis Davidet

Tatiana Doronina és férje, Ruslan bizonyára nem számítottak arra, hogy mekkora figyelem övezi újszülöttjüket, amikor 2021 márciusában világra jött David. Magát a kórházi személyzetet is lenyűgözte a baba dús haja, nemcsak a vastagsága miatt, hanem azért is, mert szöges ellentétben áll a szülők természetes hajszínével. Ez a kíváncsiság a kórház falain túlra is kiterjedt; a közösségi médiában Davidről készült képek közzététele széles körben meglepetést, egyeseknél pedig hitetlenkedést váltott ki. Sokan azt feltételezték, hogy a képeket manipulálták, parókára vagy retusált fotókra gyanakodtak, míg mások egyedi megjelenése miatt összetévesztették a babát egy játékbabával.

Az azonnali sokk

A pár szerelmi története az Egyesült Királyságban bontakozott ki, amelyet egy olyan románc jellemzett, amelynek során Ruslan mindössze három hónappal az első találkozásuk után kérte meg a kezét. Meglepő módon mindössze hat hónappal az első randevújuk után kötötték össze az életüket.

Annak ellenére, hogy mindkét szülő sötét hajjal büszkélkedett, meglepődtek, amikor fiuk sokkolóan szőke sörénnyel jött a világra. Tatiana, aki korábban modell és tévés műsorvezető volt, humorosan megjegyezte, hogy szerinte egyesek még mindig azt hiszik, hogy David nem az ő gyereke. De ő mindenképpen kiemeli, hogy valóban az övé. Nem mellesleg minden alkalommal, amikor kilépnek, idegenek közelednek hozzá, hogy megjegyzést tegyenek a hajára.

Az első hajvágása

22 hónapos korában David átesett az első hajvágásán. Döntését azzal magyarázta, hogy a haja túl hosszú volt, a válláig ért, és olyan volt, mintha függönyök takarnák az arcát, ami miatt mindenki összekeverte őt egy lánnyal. Doronina arra is rámutat, hogy a hosszú haj kezelése minden reggel időigényes feladattá vált.

A kisgyermek örül az új frizurájának, és Doronina pozitív változásokat figyel meg a viselkedésében. Úgy véli, hogy a fiú érettséget és önbizalmat vesz magához azzal, hogy jóképű kis úriemberré változik.

A szőke haj továbbra is rejtély marad

Tatiana úgy véli, hogy a recesszív tulajdonság az ő családjából származhat, mivel édesanyja születésekor kifejezett szőkeséget mutatott. De mindkét szülő a családja segítségét kérte a szőke gén eredetének felkutatásához. Annak ellenére, hogy mindkettőjüknek sötét a haja és olívaszínű az arcbőre, David világos bőrével és kék szemével tűnik ki. Tatiana megemlítette, hogy még álmodott is arról, hogy a gyermeke szőke lesz, de ezt őrültségnek tartotta, figyelembe véve sötét hajú vonásaikat.

A váratlanul szőke hajú és magával ragadó jelenlétű David története elragadó fordulatot ad a szülei, Tatiana és Ruslan elbeszélésének. Miközben átvészelik a szülőséggel járó meglepetéseket, a mulatságos kórházi ugratásoktól kezdve a közönség David különleges vonásai iránti rajongásáig, a család elfogadta azt az egyediséget, amely megkülönbözteti őket.

via