Érdekesség

Robert Irwinnek és barátnőjének köszönhetően az Irwin-család egyre nagyobb lesz

Egy, az Irwin családhoz közel álló forrás izgalmas híreket árult el Robert Irwinről és barátnőjéről, Rorie Buckey-ról. Ennek azonban nem mindenki örült, hiszen úgy tűnik, hogy az édesanyja aggódik emiatt.

Az ausztrál természetvédő Robert Irwin, a néhai Steve Irwin 19 éves fia állítólag azt fontolgatja, hogy megkéri barátnője, Rorie Buckey kezét, alig néhány hónapnyi együttlét után. A források szerint azonban Robert édesanyja, Terri Irwin aggodalmát fejezte ki a fiatal pár gyors házasság felé vezető útja miatt.

„Mindenki meg van győződve arról, hogy a célja az, hogy akkor tegye fel a kérdést, amikor Afrikában lesznek” – árulta el egy bennfentes, utalva arra, hogy Robert ott forgatja majd a Celeb vagyok… ments ki innen! című műsort, mint műsorvezető. „Robert megőrül érte, és valami felejthetetlen dolgot tervez, amikor hivatalosan is megkéri a kezét. Mindketten tudják, hogy ez is a terveik része, ezért különleges módokat álmodott meg, hogy meglepetés legyen”.

Bár Rorie jó viszonyt ápol mindenkivel Robert szűk környezetében, különösen a családjával, a nővérének, Bindinek fenntartásai vannak egy esetleges eljegyzéssel kapcsolatban, az édesanyja, Terri pedig aggódik amiatt, hogy talán túl gyorsan haladnak. „Terri úgy érzi, hogy Robert túl gyorsan halad” – mondta a bennfentes. „Rorie egy aranyos kislány, és könnyű megérteni, hogy miért van tőle Robert teljesen elragadtatva, de Terri tudja, hogy nagy a tét”.

Mindezek ellenére Robert Irwin állítólag arra törekszik, hogy apja romantikus gesztusát utánozza, hiszen Steve 1992-ben, mindössze nyolc hónappal kapcsolatuk kezdete után kérte meg Terri kezét. Úgy tűnik tehát, hogy Robert több szempontból is szívesen lépne apja nyomdokaiba.

A pár jelenleg távkapcsolatban él, hiszen Robert az ausztrál állatkertben dolgozik Queenslandben, míg Rorie a túlsó parton, Perthben. Mégis, szerelmes kapcsolatukat az interneten is megmutatják a kettejükről készült fotókkal, mióta 2023 augusztusában hivatalossá váltak az Instagramon.

Bárhogy is döntenek a jövőjükről, mi támogatjuk a cuki párt, és minden jót kívánunk nekik!

Robert Irwin minden lehetséges módon tiszteleg az Irwin név és örökség előtt. 2023 októberében egy ritka teknősfaj szaporodását ünnepelte, amelyet édesapja, Steve Irwin fedezett fel 1990-ben, és a pillanatban érzelmes tisztelgéssel adózott édesapjának.

via