Érdekesség

A ”szerencsétlen” Ben Afflecket filmre vették, ahogy dühösen csapja be az autó ajtaját felesége, Jennifer mögött

Ben és Jen újabb őszinte pillanatát kapta lencsevégre a kamera. És bár ez a pár minden bizonnyal mélyen szerelmes, ez az őszinte helyzet bizonyítja, hogy minden szerelmespár, még a híres is, áteshet egy kis nehézségen vagy stresszes időszakon, és ez teljesen normális.

Egy átlagos nap egy pár életében

A rajongók a közösségi médiában őrjöngtek, miután szemtanúi voltak egy incidensnek, amelyben Ben Affleck és felesége, J. Lo érintettek.

Egy videón, amely gyorsan vírusszerűen terjedt, Ben látható, amint Jennifer előtt sétál a Mercedesük felé, miközben egy jeges kávét tart a kezében. Ahogy Jennifer megközelítette az autót és beszállt, Ben látszólag becsapta az autó ajtaját, miután a nő elhelyezkedett az anyósülésen.

Az Air – Harc a legendáért színésze határozottan becsukta az autó ajtaját, még egy kézmozdulatot is beépített a bezárás aktusának hangsúlyozására. Ez a cselekedet arra engedte következtetni a rajongókat, hogy viselkedése a „stressz” következménye volt.

A vírusszerűen elterjedt klipet megfigyelve a nézők a Twitteren fejezték ki véleményüket, konkrétan megjegyezve, hogy Ben „szerencsétlennek” tűnt a felvételen.

Minden bizonnyal ők Hollywood egyik legszerelmesebb és legőszintébb párja.

Ettől függetlenül az ajtócsapkodós incidens előtt a pár egy boldog pillanatban volt megörökítve kávézás közben.

Mosolyogva és kézen fogva látták őket, ahogy élvezik egymás társaságát. Affleck arcán széles vigyor ült, miközben egy nagy, jeges kávét vitt, míg Lopez mosolyogva, egy kisebb forró italt tartva beszélgetett vele.

Nemrégiben a közkedvelt párost a vörös szőnyegen is feszült beszélgetés közben látták, azonban nem sokkal később már újra csókolóztak. Ez pedig azt bizonyítja, hogy az igaz szerelem bármit legyőzhet.

via