Érdekesség

Kate Beckinsale őszintén válaszol azoknak, akik ragaszkodnak hozzá, hogy arcplasztikája volt

Kate Beckinsale alig néhány hónapra van attól, hogy betöltse az 50. életévét, de máris nagy port kavart a közösségi médiában kortalan külsejével. A színésznő mindig is szenvedélyesen tagadta, hogy plasztikai műtétet végeztetett volna, de a rajongók kezdenek kételkedni a szavai mögött rejlő igazságban. Beckinsale azonban egy zseniális válasszal készült.

Mit gondol Kate a szépészeti beavatkozásokról.

Az Underworld sztárja 2021-ben, 47 évesen osztotta meg valódi érzéseit azzal kapcsolatban, hogy az emberek azt feltételezik róla, hogy megműttette az arcát, és végül tagadta ezt: „Nem vagyok az ellen, hogy az emberek csináltassanak ilyet. [De] tényleg felhúzom magam. Valahogy magától értetődőnek veszik, hogy megcsináltattam, pedig nem tettem”.

Beckinsale kifejtette, hogy valójában fél a botox-tól és attól, hogy megváltoztatja a külsejét: „Félek attól, hogy megbénul az arcom. Anyukám hangja állandóan a fejemben van, nagyon hangosan. Anyukám még arcplasztikára sem menne el, gyanakvó minden ilyesmivel szemben… Tudom, hogy ha botoxot csináltatnék, én lennék az, akinek lógna a szemhéja.”

A rajongók el sem hiszik, hogy ennyire jól néz ki az ő korában.

Nemrég Kate a 76. Cannes-i Filmfesztiválon jelent meg, és mindenkit lenyűgözött tökéletes megjelenésével. A 49 éves színésznő, aki júliusban tölti be az 50. életévét, igézően nézett ki magas lófarokkal, finom sminkkel és csillogó világoszöld ruhában.

Embed from Getty Images

Az eseményen való felejthetetlen megjelenéséről posztolt néhány fotót az Instagramján, amelyek azonnal számtalan ámuló kommentet gyűjtöttek be, amelyek leginkább a kortalan megjelenésére fókuszáltak:

„Kérlek, mondd, hogy volt arcplasztikád, mert nem lehet 50 évesen ilyen gyönyörűnek lenni”. – _anna.ste_ / Instagram
„Talán nem műtét, de minden bizonnyal töltőanyag van az arcodban… mi történt a természetes öregedéssel?”. – j_ram_33 / Instagram
„Igen, ő egy abszolút gyönyörű nő, aki történetesen idősebb is mint 20-40 akármi. Normalizáljuk, hogy az emberek nem a bolygón töltött éveik száma miatt kerülnek azonnal a kriptaőr státuszba.” – lorali_5 / Instagram
„Hogy nézel ki még mindig húsznak?” – geoellenjames / Instagram

És a kommentek számával Beckinsale úgy döntött, hogy közvetlenül foglalkozik a spekulációkkal, és válaszolt az egyik rajongónak: „Nincs szálbehúzás, nincs botox, nincs lézer, nincs orrplasztika, nincs töltőanyag. Járok arckezelésekre a kollagén felturbózására és mikroáramos kezelésre a bőrfeszesítésre és az oxigénre. Talán kipróbálnám a lézert, de egy kicsit félek. Eddig még nem tettem.”

Ilyenkor már csak azt kívánhatjuk, hogy mi is olyan szépen öregedjünk, mint Kate. És ha már a méltóságteljes öregedésről és arról beszélünk, hogy nem érdekli, mit gondolnak az emberek, Martha Stewart nemrég debütált a Sports Illustrated legidősebb fürdőruhás címlapmodelljeként 81 évesen. Nagyra értékeljük ezeket a híres nőket, amiért megmutatják nekünk, hogy a kor valóban csak egy szám.

via