Érdekesség

A szülők sokkot kaptak, miután a fiuk, aki 6 hónapja „halott”, egy nap felhívta őket

Egy Callum nevű férfi nemrég olyasmit élt át, ami akár egy filmbe is jó forgatókönyv lehetne. Története azonban a való életben történt, és még egy váratlan fordulatot is tartogat. Szegény szülei 6 hónapig halottnak hitték, amikor a dolgok hirtelen egészen váratlan fordulatot vettek mind számukra, mind Callum számára. És ez a történet tényleg a happy end megtestesítőjének mondható, de egy apró részlettel, ami még őrültebbé teszi.

A férfi története teljesen vad.

Egy Callum nevű férfi egy teljesen őrült történetet tárt fel, ami egy ártatlan családi viszály miatt történt vele. A testvérei azt mondták az édesanyjának és az édesapjának, hogy elhunyt, csak azért, hogy egy tréfás vitában pontot szerezzenek.

Szegény szülei 6 hónapig azt hitték, hogy Callum meghalt a testvérei felháborító csínytevése miatt. Callum felvette a kapcsolatot az új-zélandi ZM Radio műsorával, és elmesélte a széleskörű hallgatóságnak, hogy szülei azt hitték, feltámadt a halálból, amikor végül felhívta őket. A férfi teljesen hihetetlen története hatalmas visszhangot kapott, és sokaknak vegyes érzései támadtak a hallottak után.

Callum történetének részleteitől leesett az emberek álla.

Callum Carl Fletcher, Vaughan Smith és Megan Papas rádióműsorvezetőkkel beszélgetett. Teljesen leesett az álluk, miután a férfi elmesélte csavaros történetét. A férfi hihetetlen történetével magával ragadta a többi betelefonálót, amikor pont abban a pillanatban telefonált, amikor a hallgatókat arról kérdezték, tapasztaltak-e már olyan esetet, amikor halottnak hitték őket.

Callum azzal kezdte a történetét, hogy megerősítette, hogy egyszer már őt is halottnak hitték. Ezután folytatta a részletek megosztását, és a hallgatóság megtudta, hogy a férfi testvérei akkoriban kicsit összevesztek a szüleivel, és nem igazán jöttek ki egymással. A férfi Wellingtonban élt, míg ők Christchurchben. Callum idősebb nővére felhívta a szüleit, és közölte velük, hogy meghalt.

Bár Callum első mondatai elég voltak ahhoz, hogy megdöbbentsék az embereket, a történet csak még meghökkentőbb lett.

Az ártatlannak tűnő csíny túl messzire ment.

Callum azzal folytatta, hogy bosszúszomjas testvérei azt mondták az anyukájának és apukájának, hogy meghalt és eltemették. Ragaszkodtak ahhoz is, hogy Callum volt barátnőjének szülei nem akarják, hogy a szülei ott legyenek a temetésén.

A műsorvezetők még jobban bele akartak ásni a drámai részletekbe, majd megkérdezték, hogy Callum miért nem hívta fel a szüleit fél évig. A férfi elmagyarázta, hogy egyszerűen csak lefoglalta az élet és a munka, és csak egy nap jutott hirtelen eszébe, hogy valójában már régóta nem tartotta velük a kapcsolatot. És elhatározta, hogy azonnal felhívja őket.

Az édesanyja elsírta magát, és elkezdte kérdezgetni, hogy tényleg ő az, és hogy él-e még. Callum apja el volt ájulva, és azt kérdezte: „Mi folyik itt?”. A stúdióban lévő hallgatók nevetésben törtek ki, ahogy a férfi leírta a telefonhívást.

Az embereknek rengeteg kérdésük volt az egész történettel kapcsolatban, és a válaszok elképesztőek voltak.

A műsorvezetők ezután megkérdezték a férfit arról, hogy tulajdonképpen a szülei miért is fogadták el normálisan a halálhírt anélkül, hogy megkérdőjelezték volna. A férfi ezután elmagyarázta, hogy a szülei rohangáltak, hogy felhívják a többi családtagjukat, hogy megnézzék, hallottak-e valamit. Aztán nem igazán tudtak semmit, amire elindulhattak volna, így az édesanyja és az édesapja csak úgymond feltételezték, hogy a fiuk meghalt.

Ami még bonyolultabbá teszi a történetet, hogy a férfit nem balesetben elhunytként jelentették a szüleinek. Az biztos, hogy ez volt életük legvadabb telefonhívása.

Callum ezután elárulta, hogy a szülei odáig voltak, amikor megtudták, hogy valójában életben van. A férfi elmesélte, hogy még a hétvégén visszasietett hozzájuk, hogy meglátogassa őket, hogy megnyugtassa őket, tényleg ő volt az. Mondanunk sem kell, hogy az anyja és az apja már nem beszélnek a testvéreivel.

via