Érdekesség

A Tinder randipartnerem blokkolt engem, miután látta a valódi bőrömet

A 27 éves Daisy Malin két évtizede küzd ekcémával. Az önbizalma nemrégiben nagy csorbát szenvedett, amikor egy férfi, akivel online csevegett, blokkolta őt, miután felfedezte a bőrbetegségét.

Amikor Daisy abbahagyta az ekcéma kezelését, esztétikai problémával szembesült.

A 27 éves Daisy Malinnál kisgyermekkorában enyhe ekcémát diagnosztizáltak, ami miatt az orvosok különböző krémeket írtak fel neki. Mivel egyre erősebb dózisokra szorult, Daisy úgy döntött, hogy abbahagyja a kezelést, aminek következtében elvonási tüneteket tapasztalt, ami odáig vezetett, hogy a fiatal nő nem ismerte fel magát.

Ahogy Daisy maga mondja: „Az elején… még a tükörbe sem tudtam belenézni. Mindet takaróval kellett letakarnom, mert úgy éreztem, hogy elvesztettem a személyt, aki visszanézett rám, és utáltam, aki visszanézett rám”.

Még a házat sem volt hajlandó elhagyni.

A bőrprobléma egyre súlyosbodott, és Daisy nem talált belső erőt ahhoz, hogy elhagyja a házat. Kifejtette: „Az emberek gyakran megkérdezték tőlem, hogy mi a bajom, leégtem-e a napon, vagy fertőző-e a bőröm. Így végül nem hagytam el a lakásomat, és elkezdtem elszigetelődni. Az emberek csak bámultak engem.”

Annak ellenére azonban, hogy szembe kellett néznie az ítélkezéssel, Daisy bőre fokozatosan javul, és egy új platformot fedezett fel azzal, hogy az Instagramon osztotta meg az útját.

Daisy online randevúpartnere letiltotta őt, miután meglátta a bőrét.

Miután felfedezte a leghatékonyabb kezelést, Daisy összeszedte a bátorságát, hogy speciális alkalmazások segítségével elkezdjen randizni.

Kísérlete azonban szerencsétlen fordulatot vett, amikor egy Tinderes srác elfordult tőle, miután megosztott egy linket az Instagram-oldalára, ahol a bőrbetegségét taglalja.

Daisy elmesélte: „Mielőtt randira mentem volna, elküldtem neki a profilomat, és körülbelül 20 perccel később letiltott és feloldotta a párosításomat. Ha a való életben találkozik velem, megismerhette volna a személyiségemet, és megtudhatta volna, hogy a bőröm nem határozza meg, ki vagyok. Ez csak egy ilyen dolog, de a randizás volt rám a legnagyobb hatással, az biztos.”

Minden esély ellenére sikerült szerető társat találnia.

Daisy eleinte elveszettnek és sebezhetőnek érezte magát, nehezen tudta kifejezni az érzelmeit anélkül, hogy felhúzta volna magát.

Egy sor rossz randi után Daisy találkozott Alexanderrel, és a dolgok drasztikusan megváltoztak. Annak ellenére, hogy folyamatosan küzdött az ekcémával, kapcsolatuk normalitást hozott Daisy életébe. Alexander rendíthetetlen támogatása a kiújulások idején a törődés és a megértés új szintjét mutatta meg Daisy számára.

Most Daisy úgy érzi, hogy a bőre csak egy kis része annak, aki ő, és elfogadja a testpozitivitást. Számára a test elfogadása azt jelenti, hogy megtalálja a boldogságot önmagában, mások véleményétől függetlenül. Úgy véli, hogy az igazán fontos az, hogy elégedett legyél önmagaddal.

via