Érdekesség Megható

Hugh Grant ünnepi vidámságot terjesztett azzal, hogy 500 idős londoni lakosnak szolgált fel karácsonyi ételt

Az ünnepi hangulat szívmelengető bemutatásával a neves színész, Hugh Grant örömet és meglepetést szerzett egy idős londoni közösségnek.

Karácsony napján a 63 éves színész, aki olyan filmekben játszott szerepekről ismert, mint a Négy esküvő és egy temetés és az Igazából szerelem, azzal örvendeztette meg a londoni Hammersmith és Fulham kerületet, hogy váratlanul megjelent a Nagy H&F Karácsonyi Ebéd rendezvényen.

A Hammersmith és Fulham önkormányzata által szervezett esemény célja az volt, hogy összehozza azokat az idős lakosokat, akik egyébként egyedül töltenék a karácsonyt. Grant aktívan részt vett az ételek felszolgálásában a helyi közösségnek, beszélgetésekbe bocsátkozott, és fényképezkedett a résztvevőkkel.

Ben Coleman tanácsos, H&F helyettes vezetője köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett az éves Nagy H&F Karácsonyi Ebéden, kiemelve a különleges vendéget, Hugh Grantet. Grant váratlan jelenléte hozzájárult ahhoz, hogy 500 helyi idős embernek szolgálják fel a karácsonyi ebédet, és az eseményt egy szívmelengető „Igazából szerelmes” pillanattá változtatta.

Az eseményről szóló sajtóközleményből kiderült, hogy az idei ebéd elérte a maximális önkéntes kapacitást. Az alkalom során mintegy 40 000 fontot (valamivel több, mint 17 millió forintot) is sikerült összegyűjteni adományokból – adta hírül a londoni Evening Standard.

A Londonban élő Grant az 1990-es és 2000-es években vált ismertté a romantikus vígjátékokban játszott szerepeivel. Idén változatosabbá tette szerepeit: feltűnt a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című akció-kalandfilmben, és a Timotheé Chalamet által alakított Willy Wonka mellett a Wonka című filmben egy Oompa-Loompat alakított.

A karrierje alakulásáról elmélkedve Grant humorosan megjegyezte, hogy ahogy öregedett, megnősült és szülő lett, úgy tért át a változatosabb szerepekre. Annak ellenére, hogy eltávolodott a romantikus vígjátékoktól, továbbra is érdekes projekteket vállal.

Hugh Grant meglepetésszerű megjelenése a Nagy H&F Karácsonyi Ebéden nem csak egy kis híresség varázst adott az ünnepi alkalomhoz, hanem megtestesítette a karácsony igazi lényegét is – az önzetlenséget és az együttérzést. Ahogy ők mondták: „Ez volt az igazi Igazából szerelem”.

via