Emberek Érdekesség

A tragikus ok, amiért Britney Spears és férje 14 hónapnyi házasság után elválnak

Miután 2022 júniusában összekötötték az életüket, Britney Spears (41) és Sam Asghari (29) külön utakon folytatják. A hírek szerint a fitneszedző beadta a válókeresetet, a szakításuk oka pedig lesújtó.

Britney tette meg az első lépést a kapcsolatukban.

A pár még 2016-ban ismerkedett meg, a sztár Slumber Party című klipjének forgatásán. Britney korábban nyilvánosságra hozta, hogy öt hónap után SMS-ben kezdeményezte a kapcsolatot Sammel. Még 2017-ben így emlékezett vissza: „Úgy voltam vele, hogy ‘Nagyon aranyos, ez a srác nagyon aranyos’, úgyhogy felhívtam. Egyszerűen csak egy nagyon vicces ember”.

Sam volt az első számú rajongója.

Kapcsolatuk során megfigyelhető volt, hogy Asghari nagy támasza volt a popsztárnak. Egy közeli forrás megjegyezte: „Nem kérdés, hogy Sam nagyszerű Britney számára. Nagyon pozitív hatással van rá. Nagyon motivált, hogy egészséges és fitt maradjon, és gyakran edzenek együtt”.

A fordulópont.

Bár tökéletes párosnak tűntek, állítólag a duónak egy ideje már problémái voltak. Egy bennfentes megjegyezte: „A házasságuk már hónapok óta zátonyra futott. Folyamatos drámák voltak. Ez szomorú.”

Egy forrás szerint azonban úgy tűnik, hogy a szakítás valódi kiváltó oka egy „nukleáris vita” volt, amelyben Asghari hűtlenséggel vádolta a Hit Me Baby One More Time énekesnőjét. A 29 éves férfi állítólag ezután elköltözött.

Sok szerencsét kívánunk Britney-nek és Samnek is, hogy a saját útjukat járják, bár elismerjük, hogy a szakítás sosem könnyű.

via