Érdekesség Megható

Egy egyedülálló apa anyának öltözik, hogy részt vegyen örökbefogadott lánya anyák napi iskolai rendezvényén

Anyák napján Thaiföldön egy örökbefogadó apa szeretettel öltözött anyának, hogy megünnepelje és tisztelje gyermekét. Nézzük meg a történetüket.

A Ban Noen Kroi iskola különleges eseményt szervezett a thaiföldi anyák napjának megünneplésére, amelyre meghívta a diákokat és édesanyjukat. Joe Lookphonbodee azzal tűnt ki, hogy anyának öltözve vett részt az eseményen. Tette ezt azért, hogy az örökbefogadott gyermeke édesanyjának fenntartott hely ne maradjon üresen, és hogy tisztelegjen az alkalom jelentősége előtt.

„Amikor az iskola anyák napi rendezvényeket szervez, nem akarom, hogy a gyermekemnek kisebbrendűségi komplexusa legyen… Személy szerint nem szégyellem, mert szeretem a gyermekemet” – mondta Joe.

Joe megosztott egy videót az alkalomról, ami azonnal vírusként terjedt, és kedves kommentek védték meg a döntését. „Micsoda nagy áldás ez a kapcsolat! Mindketten a legjobbat érdemlitek, a legjobb apuka” – írta az egyik felhasználó.

Lánya, Cream imádta a meglepetést, mondván: „Nem érzem magam zavarban. Az idei anyák napján azt akarom mondani, hogy szeretem az apámat. Köszönöm, apa, hogy felneveltél és boldoggá tettél”.

Amikor egy rászoruló gyermeket befogadsz az otthonodba, tudatosan biztosítod a folyamatos támogatást és gondoskodást a mindennapjaikban. Ez az elkötelezettség a nélkülözhetetlenség és a megbecsülés jutalmazó élményét kínálja. Kutatások szerint a segítségnyújtás és a gondoskodás cselekedetei a kiteljesedés érzését keltik, és hozzájárulnak a hosszabb és egészségesebb élethez.

via