Érdekesség

„Adott nekem egy harmadik életet” Dick Van Dyke és felesége bebizonyították, hogy a 46 év korkülönbség csak erősebbé teszi a szerelmüket

A színész, komikus, táncos és énekes Dick Van Dyke most 95 éves. Dicknek azonban kora ellenére sikerült megőriznie táncmozdulatait, és úgy tűnik, a sármját is, ugyanis 9 évvel ezelőtt gyűrűt húzott a nála 46 évvel fiatalabb Arlene Silver ujjára.

Mi úgy gondoljuk, hogy ha szerelemről van szó – a kalóriákat, a partnereket és a kort nem szabad számolni. Dick és Arlene szerelme pedig még inkább meggyőzött minket erről.

Dick és Arlene úgy gondolják, hogy mesebeli házasságban élnek.

Mielőtt Arlene megismerkedett Dickkel, sminkes volt a SAG-díjátadón, de minden, amit csinált, a színfalak mögött történt. Néhány évvel később azonban egy gyönyörű ruhában jelent meg a vörös szőnyegen a díszvendéggel, leendő férjével, Dickkel. Pont, mint egy tündérmesében.

De nem csak ez teszi különlegessé a kapcsolatukat. Nagyon szeretik és törődnek egymással, és bár Dick már majdnem 96 éves, ez nem akadályozza meg abban, hogy minden nap együtt táncoljon és énekeljen feleségével.

Barátként kezdték, amikor 2006-ban először találkoztak.

Dick még soha nem közeledett egy vadidegenhez. De amikor először látta meg Arlene-t, csak úgy ösztönösen, odament, hogy „Szia”. Arlene tudta, hogy ki Dick, de nem emlékezett, honnan ismeri. Nem tudta, hogy Dicknek ilyen gyümölcsöző karrierje van, és akkoriban még nem látta Dick egyik előadását sem, még a Mary Poppinst sem.

Néhány hónappal azután, hogy megismerkedtek, Dick felvette Arlene-t, hogy legyen sminkes néhány Hallmark-filmjében. A korkülönbségük ellenére azonnal összebarátkoztak. De nem kellett sokáig várni a románcra. És miután rájöttek, hogy egymásnak vannak teremtve, 2012-ben kimondták a sorsdöntő igent.

A 46 évnyi korkülönbségük sosem állt szerelmük útjába.

Az évek során Dick és Arlene elválaszthatatlanok lettek. És számukra a korkülönbség soha nem jelentett problémát. „Én érzelmileg éretlen vagyok, Arlene pedig korához képest nagyon bölcs, így középen találkozunk”. Dick még azt is elárulta, hogy Arlene elragadó nő, aki nagy türelemmel rendelkezik. „Adott nekem egy harmadik életet, és én nagyon boldog vagyok miatta.”

Arlene számára Dick az ő szőke hercege.

Arlene korábban soha nem volt házas, és egyik korábbi kapcsolata sem működött. Szavai szerint sok békán kellett keresztülmennie, hogy megkapja a hercegét. „Ő a tökéletes ember, de egyben a tökéletes partner is. Ő adja meg nekem azt az érzést, hogy bármire képes vagyok. Ő a legnagyobb rajongóm. Egyszerűen hisz bennem.”

Ami Dicket illeti, Arlene feleségül vétele volt élete legokosabb döntése.

Arlene nagyon boldoggá teszi Dicket. Gondoskodik róla, főz neki, és mindent megtesz, ami tőle telik, hogy remélhetőleg 110 éves koráig éljen. „Feleannyi idős embert vettem feleségül, és mindenki azt hitte, hogy őrült vagyok, de ő egyszerűen egy angyal” – árulta el Dick.

Mit gondolsz Arlene és Dick kapcsolatáról? Te mit gondolsz arról, hogy hozzámész valakihez, vagy elveszel valakit, aki feleannyi idős, mint te?