Érdekesség

Alyssa Milano 50 éves lett, és elárulja, hogy milyen okosan áll hozzá az öregedéshez, és mi a titka a fiatalos ragyogásának

A Bűbájos boszorkák színésznője, Alyssa Milano 50 évesen is a legjobb életét éli, és ugyanolyan ragyogóan néz ki, mint mindig. A kétgyermekes anyuka nagyon egészségesen áll az élethez, és ezt szívesen megosztja rajongóival. Milano teljesen nyíltan beszél arról is, hogy megműtteti az arcát, hogy a lehető legjobban nézzen ki, és őszintesége miatt még jobban csodáljuk őt.

Hálás, hogy 50 éves lehet.

A színésznő egy csupasz arcú képet posztolt az Instagramjára, hogy megünnepelje 50. születésnapját, és hogy egy erőteljes üzenetet osszon meg rajongóival. Azt írta: „Ez az 50. Nincs filter. Nincs retus. Nincs smink.” Hozzátette: „Ugyanúgy fogom tölteni ezt a napot, ahogy mindegyiket. Egy kicsit mozogni fogok, sokat szeretni, szolgálni és számolom, hogy mennyi áldás van az életemben.”

Valójában a kétgyermekes anyuka mindent megtesz azért, hogy megőrizze a valóságot, a pillanatnak éljen, és úgy döntött, hogy az élet napos oldalát nézi. Megjegyezte: „Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Pont itt. Pont most. Ebben az időben. Az én időmben. A te idődben.”

Úgy döntött, hogy elfogadja és szereti önmagát, bármi is történjék.

Milánótól nem idegenek ezek az autentikus szelfik. 2 évvel ezelőtt a 48. születésnapját egy másik smink nélküli képpel ünnepelte, ahol bevallotta, hogy öregszik. De nem aggódik vagy stresszel a teste átalakulása miatt, amin keresztülmegy. Azt írta: „Nincs smink. Csak a bőröm, amiben már szuperül érzem magam.”

A Bűbájos boszorkák színésznője úgy véli, hogy az önelfogadás kulcsfontosságú ahhoz, hogy a legjobb életünket éljük. Megosztotta: „A testem recsegő hangokat ad ki, amikor sétálok. A lányom a minap megkérdezte, hogy miért olyan lötyögős a fenekem… De összességében csak hálás vagyok ezért az életért. Az én életemért.”

Majd megjegyezte: „Ha valaki azt mondaná nekem, hogy a következő életemben megválaszthatom, hogy miként térjek vissza – megint magamat választanám.”

Nem ellenzi az apróbb plasztikai beavatkozásokat.

Alyssa, aki még mindig lenyűgözően néz ki, jobban, mint valaha, most, hogy belépett az ötvenes éveibe, nem titkolta, hogy injekciók segítségével tartja meg fiatalos ragyogását. Amikor a TikTok egyik kommentelője megkérdezte tőle: „Mit használsz a ráncok ellen?”, ő egy videóban egyszerűen így válaszolt: „Botox!”

„A nevetőráncaim mélyebbek, mint a homlokráncaim…”

A kozmetikai beavatkozásoktól eltekintve Milano nagy rajongója az egészséges életmódnak. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy van egy biokertje, ahol ő és a gyerekei sok időt töltenek. Elmagyarázta: „Kétgyermekes anyukaként a biotermékek fogyasztása prioritást élvez. Ha a bio nem opció, akkor az elérhető legegészségesebb választások megtalálása a cél.”

Az egészséges életmódja mellett Alyssa tisztában van azzal, hogy mennyire fontos a boldogság az ember életében, és hogy az, hogy mit érzünk, nagyban befolyásolja a külsőnket. Megjegyezte: „Mindig is azt mondtam, hogy amíg a nevetőráncaim mélyebbek, mint a homlokráncok, addig jó életet élek.”

Egyetértesz Alyssa öregedéssel kapcsolatos nézeteivel? Miért vagy a leghálásabb az életedben?

via