Érdekesség

Amy Adams nem tartja elsődlegesnek a fogyást, és felidézi a terhességi tapasztalatait

Amy Adams továbbra is teljesen elbűvölő. Mindig is Hollywood legfényesebb reflektorfényében állt, és van mondanivalója, ha a szépségnormákról van szó. Terhessége alatt felszedett néhány kilót, ami megtanította őt arra, hogy többet tudjon meg a testéről. Erre az időszakra élete egyik legfelszabadítóbb időszakaként emlékszik vissza: „A terhesség végre segített megérteni, hogy mi az igazi kapcsolatom a testemmel – vagyis, hogy nem azért került a földre, hogy jól nézzek ki egy fürdőruhában”.

Színészi karrierjének voltak hullámvölgyei.

Mielőtt Amy felkerült a világ legjobban fizetett színésznőinek listájára, egy évig munkanélküli volt. De hamarosan szerepet kapott a Junebug (2005) című független vígjáték-drámában, ahol egy beszédes várandós anyukát alakított. Áttörő alakítást nyújtott, amiért Oscar-díjra jelölték.

Nemrégiben rajongói némi súlygyarapodást észleltek rajta.

Embed from Getty Images

Bár a legtöbb rajongója úgy vélte, Adams néhány filmszerepe miatt hízott, ez nem mindig volt így. Ehelyett a filmekhez, amelyekben erre szükség volt, protézisek segítségével változtatta meg a külsejét. A színésznő bevallotta, hogy élete minden percében jelen akart lenni, még akkor is, ha terhessége alatt hízott. Adams azt állította, hogy őszinte kapcsolatot ápolt a testével, és örömmel fogadta a változásokat a terhessége alatt.

A fogyás sosem volt Amy Adams legfőbb prioritása.

A színésznő elmondta, hogy amikor terhes volt, valóban megértette a testével való kapcsolatát, és értékelte a súlygyarapodását a lánya 2010-es születését követő hónapokban. Adams megjegyezte, hogy a szülés után kezdett el edzeni és egészségesen táplálkozni. Bevallotta azonban, hogy nem az volt az első számú célja, hogy visszanyerje a testét. Az egygyermekes anyuka azzal folytatta, hogy nem hiszi, hogy a „szikár” teste valaha is tényező volt a sikerében.

Amy érzései azonban a terhessége alatt nem voltak mindig ilyen pozitívak.

Miután megtudta, hogy terhes, a színésznő nem tudott nem visszagondolni a Junebug utolsó jeleneteire, ahol karaktere egy halva született babát hoz világra. „Annak a filmnek a vége miatt sok nő beszélt nekem a saját hasonló élményeiről, és arról, hogy mennyire megérintette őket az a karakter” – osztotta meg a színésznő. „Mivel olyasvalakit játszottam, aki keresztülment ezen, megrémültem”.

A férje azonban mindig ott volt mellette.

Adamsnek végül természetes, gyógyszermentes szülése volt a kislánya érkezésének kutatásával kapcsolatos erőfeszítései után, és férjével, Darren Le Gallóval együtt szülésfelkészítő tanfolyamokra járt. „[Darren] nagyon nyugodt volt” – árulta el, hozzátéve, hogy a pár megtanult együtt dolgozni. „Most már megértettük a csapatmunka fontosságát. És ha nézeteltérésünk van, a megoldáson dolgozunk”.

Szerinted a súlynak köze van a személyiséghez?

via